Dan Negru a făcut marele anunț! Când urmează să revină pe micul ecran

Dan Negru revine pe micile ecrane pentru a-i bucura pe telespectatorii care au savurat emisiunea „Tu urmezi!”, al cărei sezon va începe în scurt timp, la Kanal D. 

Dan Negru la „Tu urmezi!” / foto: Kanal D
Dan Negru la „Tu urmezi!” / foto: Kanal D

Vedeta rămâne în continuare gazda emisiunii care le-a stârnit românilor interesul pentru jocurile minții legate de domeniul culturii generale. În curând, un nou sezon cu oameni pasionați de cunoaștere va apărea pe micile ecrane. 

Dan Negru: „Iar se face coadă; coadă la cultură generală”

Dan Negru va anima un nou sezon al emisiunii „Tu urmezi!”, în care sumele din cilindrii lângă pupitrul concurenților variază între 5.000 și 150.000 de lei, cu șansa de a câștigat jackpotul din marea finală în valoare de 100.000 de lei. 

Prezentatorul reality-show-ului de la Kanal D se arată a fi extrem de încântat și nerăbdător să modereze un nou sezon al competiției menite să provoace românii să facă față celei mai intelectuale provocări.

„Noi editii ale show-ului Tu urmezi! vor fi, în curând, noua provocare pentru publicul isteţ de televiziune; acel public pe care ne dorim să-l ţinem în faţa micului ecran sezon după sezon. Iar se face coadă; coadă la cultură generală”, anunță Dan Negru, prezentatorul „Tu urmezi!”.   

Secretul succesului lui Dan Negru 

Într-un interviu acordat presei, Dan Negru a mărturisit ce anume îl ajută să își mențină cariera în televiziune de ani de zile. 

Pe mine m-au ținut în viața exclusiv succesele, după 40 de ani, țin bine minte, nu mi-a mai fost îngăduit niciun eșec. Știam că primul eșec mă va scoate din joc din cauza vârstei. Asta era presiunea. Nu contau marile hituri de până atunci, presiunea era pe vârstă. Dacă n-o țineam din succes în succes, eram demult eliminat! Așa e în România în toate domeniile, dar puțini au curajul să o spună! La Kanal D, nu am simțit presiunea asta. Am mers împreună într-o direcție, când nimeni nu dădea vreo șansă show-urilor care pun preț pe inteligență, cultură generală”, a declarat Dan Negru, pentru Unica.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
lia și anghel PNG
MV5BNDI4YmE1YmQtZWRkMi00YzNlLThmNGItNmVmODJiYzJkNzliXkEyXkFqcGdeQXVyMTU2MzE5OTg5  V1  logo logo jpg
netflix pixabay jpg
2 neatza cu razvan si dani 1 jpg jpeg
insula iubirii 1 1200x800 jpg
survivor romania all stars 2024 1 jpg
Gabriela Cristea a declarat că Marcel Toader îi datorează o sumă mare de bani  jpeg
banner asia express png
image
actualitate.net
image
actualitate.net