Când se căsătoresc Daliana Răducan și Razvan Simion. Arhitecta a dat din casă: „Facem nuntă”

Vara aceasta mai jucăm la o nuntă! Daliana Răducan a dezvăluit că a stabilit data nunții cu prezentatorul Antenei 1, Răzvan Simion. Cei doi logodnici au trimis deja invitațiile pentru marele eveniment.

Daliana Răducan (33 de ani) și Răzvan Simion (43 de ani) formează un cuplu de aproape 3 ani. Șarmantul prezentator de la matinalul Antenei 1 și-a cerut iubita de soție, anul trecut, iar în curând cei doi vor face marele pas.

Daliana Răducan: „Am dat drumul la rochia de mireasă”

Daliana Răducan a dat din casă și a dezvăluit că nunta va avea loc chiar vara aceasta. Cei doi logodnici au pus totul la punct, au trimis deja invitațiile pentru marele eveniment, iar Daliana și-a ales și rochia de mireasă. 

„Cred că am îndeplinit cumva criteriile până acum. Noi suntem logodiți de aproape un an și urmează să ne căsătorim vara aceasta. Cred că el și-a dorit un companion de viață pe care să simtă că se poate baza, cu care să simtă că se poate dezvolta, cu care știe că poate să își clădească o viață frumoasă. 

Am plănuit toate detaliile. Am început, am dat drumul la rochia de mireasă, am trimis invitațiile”, a dezvăluit Daliana Răducan, invitată în cadrul podcastului „Conversații Liminale”. 

Nașii nu vor fi persoane publice 

Anul trecut, Răzvan Simion a dezvăluit că nașii, care le vor sta alături atunci când vor păși la altar, nu sunt persoane publice. 

„Nu sunt din lumea pe care ai putea-o cunoaște nașii. Cavaler de onoare l-aș pune pe Dănuț, dar cred că mai mult pe Tiago, fiul lui, că el a depășit vârsta la care să fie cavaler, mai ales de onoare”, a spus prezentatorul TV, la Antena Stars.

„Relația cu Răzvan este unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-a mai întâmplat”

Daliana Răducan, de profesie arhitect, a  vorbit, cu acest prilej pentru prima oară despre relația ei cu matinalul Răzvan Simion, mărturisind că la început i-a fost foarte greu să stea în lumina reflectoarelor alături de iubitul ei celebru. 

„Cea mai grea a fost tranziția de la persoană necunoscută la persoană publică, momentul în care m-am cuplat cu Răzvan, care este persoană publică. A fost cea mai grea tranziție pentru mine. La începutul relației, oamenii erau extrem de curioși.

Oriunde intram cu Răzvan, oamenii se uitau insistent la noi. Îmi aduc aminte că atunci când ne-am mutat împreună, am ieșit pe terasa blocului unde locuiam împreună și ne-am trezit efectiv cu paparazzii la geam.

Relația cu Răzvan este unul dintre cele mai bune lucruri care mi s-a întâmplat, dar a trebuit să fac față la foarte multe situații cu care m-am obișnuit astăzi. Am evoluat foarte mult împreună”, a mai spus Daliana Răducan.

Daliana Răducan a fost cerută de nevastă chiar la trecerea dintre anii 2022-2023. Matinalul de la Antena 1 i-a oferit atunci iubitei lui un inel de logodnă superb.

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a îndrăgostit de actuala iubită la scurt timp după despărțirea de cântăreața Lidia Buble. Cei doi formează un cuplu solid, relația lor devenind oficială în primăvara anului 2021.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
banner Adriana Bahmuțeanu png
banner Ozana Barabancea png
bogdan dumitrascu romanii au talent 2015 jpeg
ch,jkj jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net