Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au logodit! Cum a cerut-o de nevastă? Inelul e fabulos

Ultima actualizare:

Daliana Răducan, 31 de ani, și Răzvan Simion, 42 de ani, s-au logodit. Prezentatorul TV a cerut-o de nevastă chiar de Anul Nou. Vedeta de la Antena 1 i-a oferit iubitei lui un inel de logodnă superb. Totodată, declarația de dragoste este una memorabilă.

Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au logodit!
Răzvan Simion și Daliana Răducan s-au logodit!

Răzvan Simion și Daliana Răducan și-au început anul 2023 logodiți. Cele două vedete au publicat imagini și filmulețe pe rețelele sociale, în care se observă că frumoasa arhitectă a răspuns „Da” cererii în căsătorie. În plus, prezentatorul de la Antena 1 a făcut declarații emoționante după ce a cerut-o de soție pe iubita lui. 

Răzvan Simion a cerut-o de nevastă pe Daliana Simion! „Relația noastră nu este perfectă”

„În 2023 aleg să fiu mai liber că niciodată și să trăiesc acest sentiment alături de Daliana, creator de frumos în viața mea. Am ales cel mai frumos inel de logodnă pentru a-i aduce zilnic aminte de razele de lumină pe care le aduce în viața mea.

Relația noastră nu este perfectă, nici nu cred in perfecțiune. Are însă un fundament solid, ca și diamantul care ne unește începând de astăzi, sufletele. Acest fundament vine din valori umane, din respect, reciprocitate, prietenie si unicitatea fiecăruia dintre noi pentru celălalt. Așa cum trandafirul Micului Prinț a rămas unic pentru el, chiar și când a aflat că lumea este plină de trandafiri similari.

Diamantul are cea mai mare duritate, dar este în același timp, fragil. Se poate fisura dintr-o neatenție. De aceea, fiecare dintre noi trebuie să conștientizeze valoarea trandafirului său unic.

Vă doresc un an 2023 plin de creativitate în care să vă făuriți binele în toate domeniile vieții voastre.

«Acolo unde trăiesc oamenii cresc cinci mii de trandafiri într-o grădină… și cu toate astea nu găsesc ce caută… dar totuși ce caută poate fi găsit chiar și într-un singur trandafir…»”, a scris Răzvan Simion pe pagina sa de Instagram.

Răzvan Simion și Daliana au o poveste superbă

Răzvan Simion și Daliana Răducan
Răzvan Simion și Daliana Răducan

Prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a îndrăgostit de actuala iubită la scurt timp după despărțirea de Lidia Buble. Cei doi formează un cuplu solid, relația lor devenind oficială în primăvara anului 2021.

Un aspect armonios al poveștii lor de dragoste este faptul că o au destul de des aproape pe fiica lui Răzvan, Ianca, care a devenit majoră, anul trecut.

Ce spune Răzvan despre o posibilă nuntă?

În urmă cu doar câteva săptămâni, într-un interviu pentru Click!, simpaticul prezentator dădea un pic semne că nunta se apropie.

„Iubita mea face foarte bine. Are proiecte care îi mănâncă foarte mult timp în amenajări interioare, acum a dezvoltat o platformă de Youtube. În rest, suntem mai bine ca niciodată. Ea este un suport pentru ceea ce fac eu în lumea asta, în media, cum sunt și eu un suport emoțional pentru ea pentru ce urmează să facă zilele astea.

Veți vedea, veți afla dacă o să fie o nuntă între noi doi. Totul o să curgă într-un firesc care cu siguranță o să îl aflați și voi.”, a declarat, pentru Click!, Răzvan Simion.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net