Imagine de colecție cu Ianca Simion și Daliana Răducan. Ce bine se înțelege fiica lui Răzvan cu iubita prezentatorului!

După despărțirea de Lidia Buble, Răzvan Simion a trăit ceva timp singur, după care și-a luat viața-n dinți și a decis că este timpul să fie din nou fericit. S-a cuplat cu frumoasa brunetă Daliana Răducan și cu siguranță toată lumea se întreba cum se înțelege aceasta cu fiica prezentatorului, Ianca Simion. 

Ianca Simion și Daliana Răducan, numai zâmbet!

Click! a obținut imagini exclusive cu fiica lui Răzvan Simion, Ianca, dar și cu Daliana Răducan. Cele două au fost prezente la un eveniment monden cu ștaif, acolo unde au arătat tuturor care este, de fapt, relația dintre ele. 

Una cum nu se poate mai bună! Pe toată durata evenimentului, cele două au făcut „cuminți” fotografii la panou, și-au zâmbit și au părut extrem de apropiate, pesemne că Ianca „o are la suflet” pe iubita tatălui său, 100%! Acesta este un lucru de apreciat, i-au transmis internauții lui Răzvan Simion, în momentul în care a mărturisit că Ianca a cunoscut-o pe Daliana Răducan. De ce? Este foarte simplu, spun ei: mulți copii nu acceptă partenerii de viață ai părinților lor, după divorț sau despărțire. 

Ianca Răducan este o adolescentă matură, mai ales că anul următor va termina și liceul și cu siguranță a „mirosit” de la distanță că tatăl său e fericit, motiv pentru care a acceptat-o, cu ușurință, pe Daliana Răducan. 

Citește și - Fiica lui Razvan Simion, transformată! E imaginea unei firme de bijuterii. Ianca e superba!

Cum a privit-o Ianca pe Daliana, la prima întâlnire

Acum ceva timp, Răzvan Simion vorbea și despre momentul în care Daliana Răducan i-a cunoscut pe cei doi copii ai săi, Ianca și Tudor. Între Ianca și Daliana s-a născut o chimie încă de la început, motiv pentru care cele două s-au și împrietenit extrem de repede. 

„Cu Ianca, Daliana se înțelege foarte bine, sunt ca două surori, nu ca două prietene. Se confesează una alteia. E cum nu se poate mai bine. E multă chimie acolo și nu poți să explici chimia dintre oameni. (...) Se întâmplă rar, e ca o găsire în mai multe vieți. E minunat, sunt niște ani nemaipomeniți”, a spus Răzvan Simion, acum ceva timp. 

Ianca Simion vrea să plece din România

Pentru că anul următor va termina liceul, Ianca se gândește deja la pașii viitorului său. Fiica lui Răzvan Simion își dorește să studieze în străinătate, iar prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani” ar face orice pentru feblețea lui. 

Recent, Răzvan Simion a vorbit despre dorințele fiicei sale, Ianca și a mărturisit că o sprijină pe aceasta în orice decizie pe care vrea să o ia. De asemenea, moderatorul de la Antena 1 a oferit detalii și despre orașul pe care îl are în vizor, pentru moment, Ianca. 

„Trebuie să se hotărască. Schimbă locațiile foarte des. Ultima a rămas Barcelona. Plus-minus o oră, tot atât durează drumul și până la Timișoara. Deci, ne descurcăm. Acum, să vedem cum se vor așterne lucrurile. De la toamnă, vedem. Bine, nici mie nu-mi displace să mă pensionez în Spania. De aia, eu o încurajez. Dacă nu, ne descurcăm și mai aproape de casă”, a spus Răzvan Simion, despre planurile de viitor ale fiicei sale. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
chirie pixabay
image
image
image
image
image
image
banner shelly png
banner vica blochina png
Victoria Răileanu este însărcinată cu al doilea copil
banner ela crăciun png
Captură de ecran din 2024 04 23 la 12 10 33 logo png
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net