Ce face Doinița Oancea când nu este la filmări! Îi face concurenţă lui Cătălin Măruţă

#Exclusiv Click!

Doinița Oancea (40 de ani) este una dintre cele mai iubite actrițe de film din România! Pe lângă faptul că este talentată și frumoasă, foacoasa brunetă mai este și ambițioasă. Weekend-ul acesta reporterii Click! au fost prezenţi la evenimentul „Miss&Mister Junior România 2023” și au surprins-o pe aceasta într-o altă postură...

Doinița Oancea este pe val! Actrița joacă în filmul „Lia - Soțului meu”, de la Antena 1, în rolul Găbiței, domnița unui bărbat bogat care o înșală cu fiica angajașilor lor, are o școală de actorie, deschisă din perioada pandemiei, unde predă cursuri de actorie picilor și adolescenților cu vârsta cuprinsă între 5 și 17 ani!

Și asta nu este tot... Pentru că Doinița Oancea este o fată foarte muncitoare, acceptă și alte provocări profesionale. A început să primească din ce în ce mai des oferte de a prezenta evenimente, așa că a început să le dea curs, pentru a câștiga un bănuț cinstit în plus... Şi se descurcă de minune, zicem noi. Așa că Măruţă, unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de televiziune care se ocupă de mulţi ani şi cu prezentarea unor evenimente, private sau publice, are concurenţă. 

Astfel că weekend-ul acesta, Doinița Oancea a prezentat concursul pentru copii „Miss&Mister Junior România 2023”. Bruneta s-a descurcat de minune, timp de câteva ore pe scenă, unde a trebuit să îi prezinte pe concurenții care urcau pe scenă, unul câteva unul, pentru a le demonstra aprigilor jurați (Ozana Babancea, Alin Gălășescu, Simona Pătruleasa, Ianna Novac și nu doar – n.r) că merită să câștige concursul de frumusețe.

Actrița, apariție de nota zece!

Doinița Oancea a ales să poarte pe scenă, în timpul prezentării sale, o ținută masculină care îi venea de minune. Mai exact un costum de culoare roz din două piese: o pereche de pantaloni și un sacou care se așezau perfect pe trupul bine definit. De asemenea, părul era lăsat desprins...cât mai natural astfel că aceasta atrăgea foarte ușor privirile asupra sa.

Click! spune

Doinița Oancea a devenit cunoscută după ce a avut mai multe roluri de impact în diferite telenovele românești de succes. Printre acestea se numără: „Inimă de țigan”, „Regina" sau „Moștenirea”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
Gabriela lucutar instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net