Ce îi făcea Ioana Ginghina lui Alexandru Papadopol în timpul partidelor de amor: „Încerc să fiu și așa, și așa”

Ioana Ginghină a vorbit, în cadrul emisiunii „La Măruță”, despre divorțul de fostul ei soț, Alexandru Papadopol, dar a oferit și câteva detalii inedite despre viaţa intimă cu actorul. Cei doi au devenit un cuplu în 2006 și au divorțat în 2019, după 12 ani de mariaj.

Ioana Ginghină, detalii din intimitatea cu Alexandru Papdopol / foto: arhiva Click!
Ioana Ginghină, detalii din intimitatea cu Alexandru Papdopol / foto: arhiva Click!

Invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, Ioana Ginghină a oferit detalii despre divorțul de Alexandru Papadopol, cu care are o fiică adolescentă, Ruxi, dar și despre actuala relație cu Cristi Pitulice. De asemenea, vorbind despre fostul ei soț, actrița a dezvăluit că viața lor intimă a avut de suferit. Prin urmare, pentru a menține pasiunea vie, apela la folosirea costumațiilor speciale pentru a revitaliza intimitatea, inclusiv un costumaș de menajeră.

„Eu am și prietene care sunt singure la vârsta mea, dar vine o vârstă când singurătatea nu e așa plăcută. La a doua m-am transformat din femeia care trebuie să fie o paletă de valențe în mamă. Am crezut că dacă mă ocup de casă și va fi liber, credeam că va aprecia. Acum încerc să fiu și așa, și așa.

„Trebuie să pregătești bărbatul, să nu-l iei din prima”

Viața nu mai era ce trebuie. Mă și îngrășasem. Acum am și costumașe cu menajeră, cu din astea, le am de pe atunci! (când era căsătorită cu Papadopol)”, a declarat Ioana Ginghină, în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Totodată, actrița și-a dat seama, ajunsă la a treia căsătorie, cât de importantă este comunicarea într-o relație, dar și în ce mod trebuie să abordeze o problemă: „De abia la a treia căsătorie am învățat ce să spun, ce să fac. În primul rând trebuie să spui. Contează și cum spui. Ideea e să spui din prima, ca să știe omul. Cică voi aveți o putere de concentrare mică la o discuție serioasă. Trebuie să pregătești bărbatul, să nu-l iei din prima, dar nu mai mult de zece minute, o problemă, nu una, două”, a mai spus actrița în cadrul emisiunii moderate de Cătălin Măruță. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
netflix pixabay png
Banner Iulia Mihai Albu
banner francisca Tj Miles png
banner flick 2 png
Cu fiecare săptămână și ediție, sezonul 14 Românii au talent este mai aproape de marea finală
netflix pixabay jpg
banner anisia gafton png
banner Radu Cosarca Mona Niculici
image
actualitate.net
image
actualitate.net