Una dintre cele mai iubite și îndrăgite actrițe din lume, declarații despre originile sale românești: „Străbunica mea este din Focşani!”

Ți-o amintești pe „Dădaca”? Ei bine, poate că pare destul de greu de crezut, însă, Fran Drescher are origini moldovenești! Chiar celebra actriță cunoscută din serialul „The Nanny” din anii `90 a dezvăluit că stră-străbunica ei s-a născut la Focșani.

Fran Drescher are origini românești / foto: arhiva Click!
Fran Drescher are origini românești / foto: arhiva Click!

Fran Drescher, în vârstă de 66 de ani, cunoscută cel mai bine pentru rolul său din serialul „The Nanny” (Dădaca) din anii `90, a dezvăluit cu ceva timp în urmă, în timp ce se afla la Bucureşti pentru o campanie anticancer, că se simte puţin româncă, având în vedere că străbunica ei s-a născut la Focşani.

„ Eu sunt din România!”

Străbunica mea este din Focşani şi, în urmă cu mulţi ani, a emigrat în SUA. Iată că acum, după atâta vreme, eu mă întorc aici, în ţara din care a plecat ea. În România mă simt ca acasă. Eu sunt din România! Noi, românii, avem fața ovală, părul de culoare închisă, ochi mari și triști. Cred că arăt a româncă tipică“, a declarat Fran Drescher când a făcut o vizită în România în urmă cu mai mulți ani.

Publicul român o știe cel mai bine din rolul „Dădaca”. Deși este o actriță celebră, Fran Drescher nu a fost ocolită de probleme.

În 1985, a fost violată sub amenințarea armei în circumstanțe foarte agresive. Sistemul ei imunitar a fost afectat și slăbit. „Am experimentat trauma violului și ani la rând nu am înțeles cât de tare m-a afectat emoțional. Am încercat să-mi continui viața”, a povestit vedeta la lansarea cărții sale „N este de la Nanny”.

Ulterior, Fran Drescher a fost diagnosticată cu cancer uterin în 2000 și a suferit o histerectomie imediat după diagnostic. Totuși, acest lucru s-a întâmplat după doi ani de diagnostice greșite din partea medicilor.

De la începutul luptei sale cu cancerul, actrița s-a implicat puternic în campanii de conștientizare. În 2007, ea a fondat un ONG pentru femeile care luptă împotriva cancerului, despre care a mărturisit că este pasiunea și misiunea ei în viață. „Trebuie să înțelegem ce facem noi în viața noastră de ne îmbolnăvim. În primul și în primul rând, trebuie să renunțăm la chimicale”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
alin oprea medana larisa uta jpg
vedete romanesti colaj instagram jpg
Banner Marina Almășan
irina rimes concert sala palatului 2024 4369 1000x667 webp
banner Anamaria Prodan png
colaj antena 1 jpg
longoria1 jpg
WhatsApp Video 2024 09 23 at 14 24 00 mp4 thumbnail png
image
actualitate.net
image
actualitate.net