„Gogoașă” din „Trăsniții” (Prima TV) s-a reprofilat după operația de cancer: „Muncesc ca taximetrist și câte 10 ore pe zi, ca să-mi plătesc ratele”

#Exclusiv Click!

Actorul Constantin Zamfirescu ( 58 de ani) sau „Gogoașă”, cum îl știe o țară întreagă, după rolul din serialul „Trăsniții” (Prima TV), ne-a făcut confesiuni, în exclusivitate pentru Click! I-am aflat povestea de viață, cu bucurii și tristeți, dar ne-a dezvăluit și motivul real pentru care a dispărut de pe micul ecran, după 29 de ani de muncă titanică în televiziune. În prezent, lucrează ca taximetrist, ca să-și achite ratele, așa că aveți mari șanse să-l revedeți. De data asta, în trafic.

„Relația cu „Trăsniții” s-a încheiat definitiv și irevocabil”

Actorul Constantin Zamfirescu ne-a explicat de ce nu dorește să mai interpreteze rolul „Gogoașă”, din serialul „Trăsniții” (Prima TV), în cazul în care vor fi reluate filmările la producția de Cartea Recordurilor:

„Vreau să precizez, încă din start, că relația mea cu „Trăsniții” s-a încheiat, definitiv și irevocabil, acum 6 ani, din motive strict financiare. Nu vreau să dezvolt subiectul, sunt lucruri prea dureroase”.

„În televiziuni, jocurile sunt deja făcute!”

În acest răstimp, Constantin Zamfirescu a încercat în zadar să revină pe micul ecran. A constatat însă cu mâhnire că „seniorii” nu mai au loc în televiziuni, publicul de azi fiind cu totul altul:

„În televiziune, jocurile sunt deja făcute, la toate posturile. Sincer, am tot încercat, până am dezarmat. Să fii ghiocel, nu corespunde cu modul meu de gândire! Adevărul este că suntem seniori, ca vârstă, iar tineretul de azi nu a urmărit serialul. Publicul nostru era de la 35 de ani în sus, iar tinerii care sunt majoritari azi ca public nu ne mai știu, noi nu corespundem cerințelor actuale.

Ce am făcut atunci e diferit, acum tinerii nu mai au răbdare, dacă nu le atragi atenția, încă din primele 2 -3 secunde, renunță, schimbă postul, vor acțiune din start. Ei nu mai au răbdarea să urmărească firul acțiunii, prin urmare, acesta este și targetul pe care s-au focusat televiziunile”, mai susține el, exclusiv pentru Click!

Trăiește din taximetrie: „Stau 10 ore pe zi, 7 zile din 7”

Ca să câștige bani, a fost nevoit să se reprofileze:

„Și eu fac tot taximetrie, precum Americanu, din serialul „La Bloc”, și cu care am fost și la „Chestiunea Zilei”. El a făcut, eu încă mai fac. Dacă s-ar câștiga bine din taximetrie, ceea ce lucrez eu acum, aș face asta relaxat.

Dar, câștig ceva bani numai dacă stau 10 ore, în trafic, 7 zile din 7. Sunt nevoit să lucrez mult, pentru că mi-am luat o mașină, în leasing, trebuie să-mi acopăr ratele. Recunosc, sunt restanțier la somn, la odihnă”.

„Am trecut printr-un cancer, sper să nu mai dezvolt și un altul”

Artistul ne-a vorbit și despre starea sa de sănătate, la patru ani după ce a primit un diagnostic crunt, cancer:

„Am trecut printr-un cancer, sper să nu mai dezvolt și un altul. Nu cred însă că se va întâmpla asta, pentru că eu gândesc pozitiv. Dacă te închizi într-o cameră și te faci mic, deja ești un învins. Dar, dacă ești jovial, vesel, dacă vezi partea plină a paharului, așa cum sunt eu, atunci toate lucrurile decurg bine. N-ați văzut că, odată cu trecerea anilor, dacă mereu ai stat încruntat, capeți un chip de om trist, cu gură căzută?

Devii o murătură stricată, care comentează la orice. Eu mai am un singur rinichi și țin o anume dietă. Trebuie să consum o cantitate dublă de lichide și mai iau niște pastile pentru inimă, am ceva probleme cu tensiunea. Pe partea pe care nu mai e un rinichi, toate țesuturile sunt supuse unor acumulări de lichide, iar glezna mea se manifestă, se mai inflamează”, ne-a mai spus Constantin Zamfirescu, cel care l-a interpretat magistral pe „Gogoașă”, în ”Trăsniții”.

„Am fost declarat mort la naștere”. Cine i-a salvat viața?

Constantin Zamfirescu ne-a mai dezvăluit și cum, la naștere, medicii l-au declarat mort, fiind salvat, în ultima clipă, de o asistentă:

„La naștere, am suferit multiple accidente vasculare, în urma unei asfixieri. M-am născut în noaptea de Revelion, și, cum medicii nu aveau chef de naștere atunci, i-au dat mamei ceva pastile. M-am născut mort, medicii m-au tras până m-au spânzurat definitiv. Au încercat resuscitarea, nu au reușit, au renunțat, și au declarat decesul.

Dar, când asistenta m-a spălat cu apă rece, de acel mucus, am revenit brusc la viață. Acum 58 de ani, la spitale nu era apă caldă mereu la robinet, trebuia încălzită, dar cred că le-a fost lene. Oricum, nu era soarta mea să mor atunci. Aș fi lăsat un mare gol în viața tuturor, nu mai existau copiii mei și nici serialul „Trăsniții”.

În ce relații a rămas cu Florin Călinescu de la ”Chestiunea Zilei”?

Artistul ne-a vorbit cu drag despre fostul coleg de la „Chestiunea Zilei” (PRO TV):

„N-am fost la Florin Călinescu, la ferma lui, de lângă București, însă mai merg să mănânc la restaurantul lui din Tineretului. Ne-am înțeles mereu foarte bine, am făcut o echipă grozavă”.Constantin Zamfirescu are și un mesaj de suflet, pentru românii care îi duc dorul:

„Și mie mi-e dor de voi, am trăit 29 de ani în televiziune, muncind pentru public, nu neapărat pentru bani, pentru mine, actoria este vocație. Dar, artistul din România este supus unui sistem masochist, aici nu se plătește pentru bucuria buzunarului, ci pentru bucuria sufletului.

„Clienții mă recunosc”

Dacă va reuși careva, dintre cei care au jucat în celebrele seriale tv, să revină pe scenă, înseamnă că mai există șanse și pentru ceilalți. Clienții care mă recunosc, în taxi, și sunt mulți, își manifestă tristețea că nu se mai face comedie, ca acum 10-20 de ani. Și că, în afară de serialul „Las Fierbinți”, de la PRO TV, celelalte producții de gen sunt chestii mult prea aerisite, fără consistență”.

Și Americanu din „La Bloc” a fost taximetrist

Dar și actorul Emil Mitrache (53 de ani), alias Americanu, din serialul “La Bloc” (PRO TV), fostul coleg al lui Constantin Zamfirescu, la „Chestiunea Zilei”, a lucrat ca taximetrist:

„Am făcut Uber, timp de două-trei luni. Nu mai fac, pentru că am realizat că nu merită, sunt tot felul de condiţii, care nu îmi convin. Mai lucrez în asigurări, am un birou de mediere, joc teatru” declara Emil Mitrache, într-un interviu pentru Click!”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
liviu varciu
"Este o nouă colaborare specială. Misha este vocea care întregește într-un mod minunat, acest cântec", spune Miță, solistul trupei Bere Gratis
mirela vaida colaj facebook jpg
image png
adelina si cristi chivu 2 jpeg
carmen tanase colaj instagram jpg
20 prima zi de scoala alina sorescu si alex ciucu fiica elena carolina si ana raisa jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net