Șir de drame pentru "Gogoașe". Prima fetiță i-a murit, el a fost nenorocit la naștere, iar acum se luptă cu cancerul: "Sunt o persoană cu handicap"

image
Zamzu, alături de soţia sa, Gabriela

Vestea că actorul Constantin Zamfirescu (52 de ani) se luptă cu cancerul, iar luni va intra într-o operație complicată, a căzut greu pentru toți colegii lui de breaslă, dar și pentru fanii care l-au urmărit în serialul Trăsniții. Dar, din păcate, aceasta nu este singura cumpănă din viața actorului, pe care soarta l-a încercat nedrept de mult. Cine se plânge și spune că nu mai poate, să citească această poveste de viață.

Cum îl putem ajuta pe "Gogoașe". Are nevoie de sânge

„Am nevoie de sânge. Orice grupă. Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer.O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla.Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei. Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea. Sunt deja internat, iar luni voi fi operat. Și sunt mulți ca mine care au nevoie. Eu am A2”, a scris actorul pe pagina sa de Facebook.

image
A avut o viață plină de dramne, dar a găsit mereu puterea să zâmbească

"Toată partea mea dreaptă este bușită"

În urmă cu cinci ani, Constantin Zamfirescu a făcut dezvăluiri nebănuite legate de starea lui de sănătate. Se pare că acesta își poate folosi doar jumătate din capacitatea creierului, fiind victima unui malpraxis,  la naștere. Medicii care o asistau pe mama sa nu i-au acordat atenția cuvenită, aceștia grăbindu-se să petreaca de Revelion. „Am un accident vascular cerebral din naştere şi jumătatea mea dreaptă cerebrală este afectată. Am o semipareză. În condiţiile acestea jumătatea stângă a preluat funcţiile şi se chinuie să mă ţină în viaţă şi să mă ajute să fac tot ceea ce fac”, a povestit Constantin Zamfirescu. 

Constantin Zamfirescu a vorbit și despre modul în care acest accident și-a pus amprenta asupra copilăriei sale, dar și a vieții de adult, având mari probleme de coordonare. „M-am săturat! Sunt o persoană cu handicap. Nu-mi e rușine să afirm asta, pentru că nu e alegerea mea. Am fost vârât cu forța în această lume și am crescut cu ideea că sunt deosebit de ceilalți. Deosebit în rău. Un copil care nu puteam alerga la fel de repede ca ceilalți, nu prindeam mingea la fel de bine, nu știam să driblez, să jonglez. Eram postat doar în poartă, ținta șuturilor bombă. Sunt stângaci. Stângaci, nu neîndemanatic, pentru că toată partea mea dreaptă este bușită de la naștere de niște medici care voiau să petreacă noaptea de Revelion nestingheriți. Am murit la naștere. Am revenit, însă... Am petrecut un sfert din copilărie prin unități medicale”, a susținut Constantin Zamfirescu în cadrul unei emisiuni tv.

Primul lui copil a trăit doar câteva zile

Din păcate, această dramă nu a fost singura durere din viața actorului, acesta fiind lovit de destin în cea mai sensibilă zonă. Din păcate, primul său copil, o fetiță, a trăit doar câteva zile: „Primul copil este un îngeraş, o cheamă Anastasia. S-a născut vara, pe 4 august, şi s-a stins pe 23 august. A fost un copil frumos, dar pe genul «pe deasupra măr frumos, înăuntru găunos». S-a întâmplat ceva în timpul sarcinii… Anastasia a fost afectată de două virusuri, toate organele erau bolnave”, a declarat Gogoaşe pentru ZiarulRing.ro.

image
A avut o viață plină de dramne, dar a găsit mereu puterea să zâmbeascăFoto Facebook

Cealaltă fetiță, Sara, s-a născut cu o malformaţie

Și nu, nu s-a terminat totul aici. Apogeul durerii abia acum avea să vină. „Gogoașă” și soția sa au mai avut doi copii, o fetiță și un băiat, micuța născându-se, însă, cu o malformație: „David a venit la vreo doi ani diferenţă, a fost o perioadă grea, cu multe tratamente, dar, într-un final, Gabriela a născut un băiat sănătos. Cea mică, Sara, s-a născut cu o malformaţie, o tumoare, iar medicii nu au găsit vreo explicaţie. E un limfangiom, o hipertrofiere a vaselor şi a ganglionilor limfatici din obrazul drept şi din buza superioară dreaptă. Acestă malformaţie se dezvoltă de regulă la gât, se umflă ca o guşă, sau la limbă, şi atunci e mai grav pentru respectivul copil deoarece nu mai poate să respire, să mănânce. Al fetiţei mele e în obraz şi, cu cât creşte în dimensiuni, se mai estompează din malformaţie. E o problemă de estetică, nu de suferinţă fizică”, a dezvăluit Constantin Zamfirescu.

Citește și:

Pe scenă râde, în culise plânge! Fiica lui «Gogoaşe» suferă de o boală incurabilă

„Gogoașă” din serialul Trăsniții, diagnosticat cu cancer. Actorul urmează să fie operat și are nevoie de sânge!

BeFunky collage (6) jpg
gyuri pascu si daniela marin
10 gina pistol rochie maria lucia hohan chefi la cutite 3 jpg jpeg
foto1 visarion alexa la tribunal Mediafax Foto Eduard Vinatoru jpeg
Printesa Diana Andrew Charles (sursa foto Hepta/colaj Click!)
Edward Snowden conferinta rusia sursa wikipedia jpg
vladimir putin si bomba nucleara
poster TeamBuilding
accident motilor buun jpeg
anamaria ferentz jpeg
image
image
image
image
Madonna și noul iubit (2) jpg
gyuri pascu si daniela marin
viorel lis si oana lis
helena christensen Sursă: Profimedia
BeFunky collage (6) jpg
nadine 1 66676000 jpeg