Ce job avea Constantin Diță, Giani din „Las Fierbinți”, înainte să devină actor. A fost nevoit să muncească în tinerețe pentru a se putea întreține

Constantin Diță (44 de ani), actorul cunoscut pentru rolul Giani din serialul „Las Fierbinți”, a dezvăluit, în podcast-ul „Lucruri simple”, realizat de Horia Brenciu, că, în copilărie, familia lui a trecut printr-o perioadă grea din punct de vedere financiar. Astfel, în tinerețe, înainte să devină actor, a avut mai multe job-uri, în diverse domenii, pentru a se putea întreține.

Ce job avea Constantin Diță înainte să devină actor / foto: arhiva Click!
Ce job avea Constantin Diță înainte să devină actor / foto: arhiva Click!

Constantin Diță, în vârstă de 44 de ani, a urmat o facultate de actorie la o universitate particulară, după ce inițial a picat examenul. Ulterior, s-a înscris la UNATC și a început să lucreze în teatru. Însă, înainte de a deveni actor, el a muncit în locuri diferite, pentru a se putea întreține.

Artistul a dezvăluit că părinții săi au avut probleme cu banii în trecut, mai ales după ce tatăl lui a fost afectat de schimbarea regimului politic după 1989, și, din lipsa de bani, a început să muncească singur. Invitat în podcast-ul „Lucruri simple”, realizat de Horia Brenciu, Costi Diță a recunoscut că a lucrat în locuri precum un supermarket, un depozit, un mall și o pizzerie.

„Sărăcia, mai ales la oraș, e aceeași peste tot”

„Am fost angajat și la supermarket și la gelaterie. Am făcut tot felul…. și în depozit, cărăuș. Le-am făcut pe toate. Că ai mei o duceau destul de rău cu bănuții. Sărăcia, mai ales la oraș, e aceeași peste tot”, a povestit Costantin Diță, în podcast-ul „Lucruri simple”, realizat de Horia Brenciu.

Actorul care joacă rolul lui Giani în serialul „Las Fierbinți” a vorbit despre acest subiect și în trecut, când a spus că de sărăcie se ocupa cu descărcarea TIR-urilor: „De sărăcie am făcut asta. Nu erau bani. După Revoluție, am lucrat pentru o firmă turcească de pâine și descărcam TIR-uri. Câștigam destul de puțin, dar eram puțti și era foarte mult pentru noi”, spunea cu ceva timp în urmă actorul, în emisiunea „Interviurile lui Vitalie”.

Constantin Diță se numără printre cei mai îndrăgiți actori din țară. Artistului în vârstă de 44 de ani îi curge umorul prin vene și reușește de fiecare dată, indiferent de locație, să le aducă zâmbetul pe buze oamenilor cu fiecare apariție a sa.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (3) jpg
FotoJet (2) jpg
mirela vaida colaj facebook jpg
cub bianca dragusanu png
simona patruleasa netflix jpg
televizor telecomanda poza poza d8abfe9070 jpg
Banner Anca Dinicu
banner oana lis png
image
actualitate.net
image
actualitate.net