Ce prietenie frumoasă îi leagă pe Alexia Talavutis și Dima Trofim! Participă împreună la «Te cunosc de undeva»

Ultima actualizare:

Alexia Talavutis și Dima Trofim vor face din nou cuplu în show-ul transformărilor "Te cunosc de undeva", de la Antena 1, în sezonul 17 al emisiunii. Click! îți spune care este povestea celor doi tineri artiști, care au jucat roluri de îndrăgostiți în urmă cu mai bine de zece ani!

Alexia Talavutis şi Dima Trofim, pe când jucau în "Pariu cu viaţa"
Alexia Talavutis şi Dima Trofim, pe când jucau în "Pariu cu viaţa"

Se aude că anul acesta, la "Te cunosc de undeva", show-ul transformărilor de la Antena, concurenţii vor participa în cuplu. Printre ele, se află Alexia Talavutis și Dima Trofim, unul dntre cele mai frumoase cupluri care a apărut în "Pariu cu viață" si LaLa Band.

Totul a început în 2021, când producătoarea Ruxandra Ion a lansat un proiesct inedit, o trupă de 20 de oamnei, zece fete și zece băieți.  Ei urmau să fie și eroii unui serial, care se numea "Pariu cu viață". Acolo și-au câștigat celebritatea Dorian Popa, Alina Eremia, Sore, Cristina Ciobănașu, Bubu sau Vlad Gherman, printre alţii. Tot acolo au devenit celebrii și  Alexia Talavutis și Dima Trofim.

Ei au fost parteneri nu numai în serialul „Pariu cu viață”, dar și în continuarea acestuia, „O nouă viață”. Alexia şi Dima au cântat şi în duet, ca parte a LaLa Band. Cei doi vor face din nou show la "Te cunosc de undeva" și le stă foarte bine împreună.

Au o chimie specială, dar au alți parteneri

Alexia Talavutis şi Dima Trofim și-au jucat bine rolurile de iubiți, vreme de mulți ani. Au lansat piese împreună, au colaborat mult și încă sunt prieteni, de vreme ce au acceptat să facă din nou un cuplu la "Te cunosc de undeva".

Deși păreau că se iubesc și în realitate, iată că lucrurile nu stau aşa. Anul trecut, Dima, care este din Republica Moldova, a devenit tată prima oară. Acesta a făcut televiziune în continuare și a fost într-o mulțime de proiecte la Antnea 1.

Alexia Talavutis s-a căsătorit cu unul dintre regizorii serialului "Pariu cu viață", Alex Fotea. A continuat să filmeze seriale online și să lanseze melodii.

Alexia și Dima au împlinit anul trecut zece ani de când s-au cunoscut, la fel ca şi solista şi partenerul ei de viață.

Ce alte vedete mai participă la “Te cunosc de undeva”

Alexia Talavutis şi Dima Trofim vor intra în competiţia “Te cunosc de undeva” alături de alte perechi de vedete îndrăgite: co-prezentatoarea “Xtra Night Show” și Maria Buză, Ana şi Monica Odagiu, Jazzy Jo, de la „X Factor” și Zarug, de la „Asia Express”, dar și Ionuț Rusu și Anisia Gafton, Romică Țociu şi Carmen Chindris, Florin Ristei și Ilona Brezoianu,  Emi și Cuza de la „Noaptea Târziu”.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net