Ce s-a ales de primul câștigător „Chefi la cuțite”. Cu ce se ocupă acum Cristian Șerb

Celebra emisiune „Chefi la cuțite” a avut debutul în anul 2016, iar de-a lungul timpului a făcut furori pe micile ecrane. Primul sezon a fost câștigat de Cristi Șerb, un tânăr care la acea vreme avea numai 22 de ani. Concurentul a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea, iar până la finalul ediției a dat tot ce a putut pentru a pune mâna pe marele premiu, reușind, astfel să devină câștigător. După finele emisiunii, Cristi a dispărut, însă, din lumina reflectoarelor, drept pentru care mulți au ajuns să se întrebe cum arată și cu ce se ocupă acesta în prezent.

Primul câștigător „Chefi la cuțite”
Primul câștigător „Chefi la cuțite”

Cum arată și cu ce se ocupă Cristi Șerb

Cristi Șerb, câștigătorul primei ediții „Chefi la cuțite” a dispărut de pe micile ecrane după ce a participat la emisiunea culinară, însă nu și din mediul online. Chiar dacă au trecut 8 ani de atunci, se pare că pasiunea lui a rămas tot gătitul.

Mai mult, tânărul a devenit coproprietar al unui restaurant din Capitală, dar este și coordonator al Business Park Iride și chef la Energiea. Cristi Șerb dă dovadă că în tot acest timp s-a axat mai mult pe carieră și a reușit să își ducă la bun sfârșit toate planurile.

Pe de altă parte, dacă vorbim despre aspectul fizic, se pare că, în ciuda anilor care au trecut, primul câștigător „Chefi la cuțite” nu s-a schimbat prea mult.

Ce spunea Cristi Șerb după ce a câștigat primul sezon „Chefi la cuțite”

Cristi Șerb i-a convins pe bucătarii experimentați că merită premiul cel mare, așa că a plecat acasă cu suma de 30.000 de euro. La acea vreme, după ce a obținut marele premiu, concurentul spunea că se consideră cel mai bun și că a avut ceva în plus față de ceilalți concurenți, respectiv faptul că și-a dorit să-și depășească nivelul.

„Am câștigat eu pentru că am fost cel mai bun din competiție. A fost greu, în concurs au fost bucătari buni, cu experiență și multă imaginație. Poate că eu am avut în plus dorința de a-mi depăși zi după zi nivelul. Sunt un om care se întreabă la finalul fiecărei zile ce a învățat în plus față de ziua de ieri.

Îmi place să experimentez, să ascult părerile celorlalți, să culeg ce e mai bun de la cei de lângă mine, sunt genul de om care este atent la greșelile celorlalți pentru a învăța din ele. Mă simt stăpân pe mine, îmi respect foarte mult cheful și când sunt pus să coordonez simt că mă transform într-un comandant de unitate militară”, declara Cristi Șerb atunci când a fost desemnat câștigător al primei ediții „Chefi la cuțite.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
posturi tv digi facebook sipixabay jpg
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net