Un fost concurent foarte îndrăgit de la Chefi la Cuțite a murit. „Un om deosebit!”

O undă de tristețe a cuprins familia și comunitatea Chefi la Cuțite odată cu vestea morții lui Marian Cocoș, fost concurent din sezonul doi al emisiunii de la Antena 1. Acesta s-a remarcat prin talentul său în bucătărie, dar și prin povestea de viață impresionantă. Marian Cocoș, antrenor de box în viața de zi cu zi, a ales să împărtășească pasiunea sa pentru gătit în cadrul show-ului culinar, unde a lăsat o amprentă puternică.

Logo Chefi la Cuțite. Foto: arhiva.
Logo Chefi la Cuțite. Foto: arhiva.

Familia a anunțat trecerea în neființă a lui Marian printr-un mesaj emoționant

Vestea tristă a trecerii sale în neființă a fost anunțată de familia sa printr-un mesaj emoționant pe pagina lui de Facebook. Fostul concurent Chefi la Cuțite a fost unul dintre cei care au reușit să impresioneze atât jurații, cât și telespectatorii cu priceperea sa în arta culinară și cu dedicarea sa pentru gătit.

Maestrul Marian Cocoș s-a stins, dar povestea merge mai departe! Slujba de înmormântare va avea loc mâine, 16 februarie, ora 11.30 la cimitirul Sf. Nicolae, aflat în spatele Cimitirului Străulești II. Mulțumim tuturor pentru a ne fi alături!”, se menționează în informațiile postate de familia fostului concurent de la Chefi la cuțite.

„Domnul Cocoș, un om cum puțini au fost"

Alex Bălan, fost coleg al lui Marian Cocoș în cadrul competiției Chefi la Cuțite sezonul 2, a transmis un mesaj de condoleanțe, evidențiind calitățile remarcabile ale acestuia: „Domnul Cocoș, un om cum puțini au fost. Un suflet mare cu o pozitivitate ieșită din comun. Dumnezeu să te odihnească în pace! Putere familiei și prietenilor”.

Postarea a generat o reacție emoțională din partea comunității online, mulți exprimându-și regretul și oferind condoleanțe familiei îndurerate. „Sincere condoleanțe, un om deosebit!”, a fost unul dintre mesajele adunate în semn de respect pentru Marian Cocoș.

Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Marian Cocoș, iar familia și prietenii să găsească puterea de a trece peste această pierdere grea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Accident limitator inteligent FOTO Info Trafic Romania png
image
image
image
image
image
image
dinu maxer jpg
1 keanu reeves jpg jpeg
image png
image png
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net