Poftiţi în culisele «Chefi la cuţite»! Ce se întâmplă de când au plecat cei 3 chefi

Filmările la noul sezon „Chefi la cuţite” au început deja, noii juraţi şi-au intrat în roluri, iar de la filmări au apărut pe reţelele sociale şi primele imagini din culise. După ce Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu şi-au dat demisia în toamna anului trecut, ei au fost înlocuiţi cu noi juraţi: Richard Abou Zaki, Alexandru Sautner, Ştefan Popescu şi Orlando Zaharia.

Chef Richard  Abou Zaki  și-a adus  fiica la filmări
Chef Richard Abou Zaki și-a adus fiica la filmări

Noul sezon «Chefi la Cuţite» se anunţă exploziv! Trioul de bucătari, îndrăgit, a fost înlocuit şi nu mulţi s-au arătat entuziasmaţi. Cu toate acestea, noii juraţi par să promită foarte mult şi este posibil să asistăm la naşterea unor noi personaje extrem de îndrăgite atât în lumea culinară, cât şi în televiziune. Ne putem da seama chiar din primele imagini de la filmările care au început de circa o lună.  Cei patru noi juraţi par foarte puşi pe treabă, dar şi pe distracţie. Iar la filmări a venit chiar şi fetiţa unuia dintre juraţi. „Vizită surpriză pentru Chef Richard Abou Zaki! Fetiţa sa a venit azi pe platourile de filmare ale noului sezon Chefi la cuţite!”, e mesajul postat pe contul oficial de Instagram al emisiunii, mesaj care a fost însoţit de două fotografii cu bucătarul, care îşi ţine în braţe copila. La doar 27 de ani, Richard Abou Zaki provine din Piatra Neamţ şi şi-a urmat pasiunea pentru bucătărie. 

Cei patru noi jurați  și Riki, „asistentul” lor
Cei patru noi jurați și Riki, „asistentul” lor

«Gătesc de când aveam 8 ani»

El s-a mai aflat la „Chefi la cuţite”, dar în calitate de concurent. Atunci, el s-a prezentat în faţa celor trei juraţi astfel: „Am restaurantul meu în Italia cu o stea Michelin, am obţinut-o în 9 luni. Am plecat în Italia când aveam 5 ani cu mama, iar de atunci a început tot parcursul meu”. „Eşti primul român pe care eu îl ştiu! Bravo! Mamă, ce tare!”, a mărturisit chef Sorin Bontea. „Eu am 4 restaurante. Mi-am dat viaţa pentru bucătărie şi niciodată nu m-am gândit să renunţ la ea”, a adăugat Richard Abou Zaki.

Japonezul Rikito,  alături de Liviu Vârciu
Japonezul Rikito, alături de Liviu Vârciu

Richard Abou Zaki i-a impresionat pe bucătari şi cu povestea lui de viaţă. „Eu m-am născut la Piatra Neamţ. Am început să gătesc de când aveam 8 ani, mama mea muncea la fabrică şi eu am rămas acasă. Am crescut cu pasiunea asta de când eram mic. Mama mea e româncă, iar tatăl meu e de origine libaneză. Ei s-au cunoscut în Cipru, când mama mea era balerină profesionistă, apoi m-am născut eu. Ei s-au despărţit când aveam 6 luni, iar tatăl meu a plecat în America. Eu am rămas cu mama mea. Cu tata am ţinut legătura, vorbeam de 2-3 ori pe an. (...) Eu mi-am dedicat toată viaţa bucătăriei. Cred că a fost destinul meu să mă fac bucătar”, a povestit actualul jurat, care iată că este şi tătic.

La „Chefi la cuțite”  distracția e în toi
La „Chefi la cuțite” distracția e în toi

Japonezul Rikito Watanabe, invitat permanent

Un alt concurent de la „Chefi la cuţite” a ajuns acum invitat permanent al emisiunii. Este vorba despre simpaticul Rikito Watanabe. Şi el a postat mai multe fotografii din culise alături de Chef Ştefan Popescu sau de Liviu Vârciu. „Sunt la o filmare nouă Chefi la cuţite, de ziua mea. Este complet nouă ideea şi oameni noi. Este extra original”, a transmis el pe Instagram, unde a distribuit şi o poză în care apare alături de noii juraţi.

image

Rikito Watanabe are 30 de ani şi este din Japonia. Locuieşte în România de 10 ani şi se ocupă de un restaurant asiatic la malul Mării Negre. Tânărul a făcut parte din echipa lui Sorin Bontea, în sezonul 9 „Chefi la cuţite” şi a ajuns până în semifinale. Acesta a revenit apoi în sezonul 12 în calitate de asistent al celor trei juraţi de atunci.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
florin piersic 5 jpg
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
image
actualitate.net
image
actualitate.net