Cel mai așteptat film de pe Netflix se lansează pe 14 februarie. Milioane de persoane așteaptă să-l vadă

„Players" este o comedie romantică care apare pe Netflix pe 14 februarie, de Ziua Îndrăgostiților. Filmul durează 1 oră și 45 de minute, iar bugetul alocat a fost undeva între 10 și 20 de milioane de dolari.

Ce film apare pe 14 februarie pe Netflix Foto: Pixabay.com
Ce film apare pe 14 februarie pe Netflix Foto: Pixabay.com

"Players", comedia romantică apare pe Netflix 

Filmul „Players” este comedia romantică perfectă pentru Valentine’s Day. Gina Rodriguez o joacă pe Mack, o jurnalistă care pune strategic la cale aventuri de o noapte pentru prietenii ei. Cu toate acestea, când se îndrăgostește de una dintre țintele ei, Mack trebuie să decidă dacă va juca jocul până la final sau se va lăsa cucerită, scrie unica.ro.

Fanii lui Lucifer vor fi încântați să-l vadă pe Tom Ellis într-un alt film Netflix Original. Gina Rodriguez, văzută recent în filmul Netflix Awake, se alătură și ea distribuției alături de Joel Courtney (The Kissing Booth). Damon Wayans Jr. (New Girl) îl va juca pe Adam. Starul YouTube Liza Koshy și Augustus Prew (seria Stăpânul Inelelor) vor apărea în roluri necunoscute.

Cât a costat producția filmului

Primele imagini pentru film au fost lansate pe 4 ianuarie 2024. O actualizare a meta a filmului "Players" sugerează că acesta are o durată de rulare de 1 oră și 45 de minute și a primit o evaluare TV-MA. Bugetul pentru film a fost undeva între 10 și 20 de milioane de dolari.

Știrile despre producție au început cu o postare pe Instagram, de Tom Ellis, pe 19 iulie 2021, anunțând entuziasmul său de a filma în New York. Filmările oficiale au început pe 26 iulie 2021 și s-au încheiat în jurul datei de 10 septembrie 2021.

Filmul este regizat de Trish Sie (The Sleepover, Step Up All In) și scris de Whit Anderson (Ozark, Daredevil, The Twilight Zone). Producătorul Marc Platt, cunoscut pentru crearea unora dintre cele mai mari hituri de la Hollywood, precum "La La Land" și "Bridge of Spies", este implicat în proiect. Platt a fost, de asemenea, producător executiv la Netflix Original The Trial of the Chicago 7, care a primit șase nominalizări la premiile Oscar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net