Cel mai bune serial din istorie. Se află pe locul 1 în topul IMDB, dar mulți români nu l-au văzut

Ultima actualizare:

Dragi cinefili, astăzi vă prezentăm unul dintre cele mai bune seriale din toate timpurile. A debutat la TV în urmă cu mai bine de un deceniu, iar pe Netflix poate fi urmărit în orice moment. 

Netflix / foto: Arhiva Click!
Netflix / foto: Arhiva Click!

Breaking Bad este serialul considerat printre cele mai bune din ultimele decenii. Se află pe primul loc pe IMDb și a cucerit milioanele de telespectatori. 

Breaking Bad, serialul de pe locul 1 IMDb

Breaking Bad își făcea debutul la TV în urmă cu mai bine de zece ani. Serialul este o dramă comică și îl are pe Malcolm din Middle în prim-plan, care a răspuns la o întrebare ce-i macină pe mulți bărbați de vârstă mijlocie: ce s-ar întâmpla dacă ar renunța la locul de muncă plictisitor și ar deveni haiduci? 

Breaking Bad a fost laureat al premiilor Emmy și urmărește transformarea remarcabilă a personajului principal: de la Walt, un bărbat bun și un familist convins, la Heisenberg, un criminal cu sânge rece, devenit lider al unui cartel de droguri. 

Bryan Cranston, despre serialul care a devenit consacrat

În trecut, faimosul actor Bryan Cranston, cel care îl înterpretează pe Walter White din celebrul serial, făcea o declarație acum ani în urmă referitoare la rolul său din Breaking Bad. 

Starul de la Hollywood mărturisea faptul că serialul și-a propus „să deranjeze oamenii” prin ceea ce transmite. De asemenea, nivelul de suspans creat trebuia să fie la scară înaltă, ceea ce s-a și întâmplat, 

„Cu Breaking Bad am vrut sa facem ceva ca sa deranjam oamenii, sa ii suparam. Saptamana dupa saptamana, sunt cu sufletul la gura si se intreaba “Oh, Doamne, oare acum ce mai urmeaza?” si “Dar imi placea, uite cum a ajuns acum. Data trecuta era baiatul bun, acum e atat de rau si nu mai stiu ce sa cred”. Pasiunea si controversele pe care acest serial le creeaza sunt fara precedent”, declara actorul Bryan Cranston despre rolul pe care îl interpreteaza în Breaking Bad, conform informațiilor apărute în presa internațională. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub anda calin png
claudiu bleont jpg
camera televiziune jpg
tudor chirila (1) jpg
1 2 adelina chivu eye 1280x720 jpg jpeg
betty salam si catalin instagram jpg
Las Fierbinti jpg
banner Andreea Bălan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net