Cel mai emoționant moment de la filmările emisiunii „Visuri la cheie”! Dezvăluirile unuia dintre arhitecții noi

#Exclusiv Click!

Telespectatorii așteaptă cu mare interese un nou sezon al emisiunii „Visuri la cheie". Dacă gazda emisiunii rămâne îndrăgitul Dragoș Bucur, show-ul de la Pro TV are parte de trei arhitecții noi în ediția cu numărul 9. Click! a stat de vorbă cu Oana Boghiu despre cele cele mai emoționante momente de la filmări, dar și despre felul cum noul designer se înțelege cu colegii din platoul emisiunii. 

Oana Boghiu, unul dintre arhitecții noi de la „Visuri la cheie”. Foto: colaj/Pro TV
Oana Boghiu, unul dintre arhitecții noi de la „Visuri la cheie”. Foto: colaj/Pro TV

Oana Boghiu, unul dintre arhitecții noi ai emisiunii de la Pro TV, dezvăluiri inedite 

Te poți descrie în câteva cuvinte?

Aș putea să încerc. Sunt o fire rațională (un pic prea uneori), destul de prietenoasă, sociabilă, corectă, punctuală, organizată, uneori spontană.

Cum e relația cu fiica ta?

Am avut noroc de un copil foarte bun și cuminte, și frumos, și deștept, aici nu pot să las mândria la o parte. Dintotdeauna i-am spus că eu sunt cea mai bună prietenă a ei și că poate vorbi orice cu mine, drept urmare avem o relație foarte deschisă și, evident, plină de iubire. Așa cum îi spun și ei: ea este cea mai mare iubire a mea.

Cum ai ajuns la "Visuri la cheie"?

Acum aproximativ 4 ani, Omid mă întrebase dacă aș vrea să vin în echipa "Visuri la cheie", dar Ava avea 2 ani și nu îmi permiteam să plec prea mult fără ea. I-am recomandat să încerce la cealaltă Boghiu (are o sora geamana, n.r.) și uite așa, după cele 3 sezoane ale Laurei, am ajuns la "Visuri la cheie". Mi-ar fi plăcut tare să fim amândouă în emisiune. Dar cine știe?! Poate pe viitor.

Ai mai avut experiențe legate de televiziune?

Au mai fost câteva experiențe, da. Cele mai multe prin prisma Laurei, când era la emisiune. Dar și înainte de aparițiile ei la Visuri la cheie, au mai fost câteva reclame la care am participat împreună.

Cum te înțelegi cu colegii tăi din emisiune? De cine ești cel mai apropiată?

Cu toți mă înțeleg bine, atât cu cei de pe cameră, cât și cu cei din spatele ei. Pe mulți dintre ei îi știam de când mergeam cu Laura la filmări, așa că „intrarea” mea în echipă a fost mult mai ușoară.

Vezi și: Poveștile emoționante de la Visuri la cheie. O adolescentă de 17 ani, mamă pentru fratele de 8 anii 

Care a fost cel mai emoționant moment, până acum, de la filmări?

La predarea primului caz filmat, am avut ocazia să stăm câteva minute în apartament când a intrat familia. Și da, când vezi lacrimi de bucurie pe chipul lor, e imposibil să nu te emoționezi.

Cum arată casa ta, ai un colț preferat amenajat de tine?

Toată casea e amenajată de mine. Și chiar și-așa, aș face modificări în fiecare an. Ultima renovare mai mare a fost la începutul pandemiei, a durat ceva mai mult din cauza restricțiilor, dar a meritat. Sunt foarte încântată de cum a ieșit. Mi-am dorit o bucătărie mai mare și am reușit să rezolv această provocare. Practic i-am schimbat locul în casă.

Preferi camerele cu multe obiecte sau mai puține...

Mai puține, clar. Îmi place că totul să fie la locul lui și gândesc practic. Îmi place să șterg praful? Nu, deci mai puține că să îmi ușurez munca.

Ce sfaturi ai pentru cei care vor să și amenajeze o casă? Cu designer sau fără designer?

Dacă vor să își amenajeze singuri, înainte să înceapă renovarea, să se uite pe mai multe siteuri de specialitate sau chiar și pe instagram, să vadă ce le place, ce culori, ce stil, ce îi inspiră, să încerce să facă un moodboard.

Poate că unii cred că pierd timp făcând un research de genul acesta, dar, de fapt, câștigă timp. Iar dacă vor să amenajeze cu designer, înainte să-l aleagă pe cel cu care vor să continue, să le vadă proiectele, că poate nu rezonează cu stilul arhitectului.

Ce alte pasiuni mai ai?

Îmi place extrem de mult să călătoresc. Dacă mi-ar permite timpul și, evident, banii aș pleca în fiecare lună într-o altă țară, un city-break pe lună. Îmi place să fac sport, merg la sală. Vara, uneori, fac kitesurfing, iarnea snowboarding.

Ce altceva faci, în afară de colaborarea cu PRO TV?

Family and JoinDeco cumva reușesc să le împac pe toate, și familia, și proiectele personale de la biroul nostru de arhitectură, JoinDeco.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
drame de vazut pe netflix jpg
cub mihai mitoseru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net