Cele mai bune filme de Paște pentru întreaga familie

Ultima actualizare:

Sărbătorile de Paște oferă clipe de neuitat în familie, iar filmele pot întregi și mai mult legătura specială din aceste zile. Deoarece fiecare dintre noi petrece mai mult timp alături de cei dragi, ne-am gândit să vă oferim câteva selecții „de sezon” pentru Săptămâna Mare.

Cele mai bune filme de Paște
Cele mai bune filme de Paște

Binemeritata mini-vacanță de Paște bate la ușă. Știm că programul va fi încărcat, dar printre vizite, curățenia de primăvară și multe ore în bucătărie, fiecare va găsi și câteva clipe de relaxare pe canapeaua confortabilă.

Așadar, e timpul să visăm și să călătorim departe în lumea fantastică a cinematografiei. Avem câteva selecții populare pentru această perioadă a anului, câteva opțiuni pentru cei mici, dar și câteva surprize potrivite pentru întreaga familie.

Cele mai populare filme de Paște - Patimile lui Hristos

Începem selecția cu mult mediatizatul și controversatul film Patimile lui Hristos. Pelicula este regizată superb de Mel Gibson, din punct de vedere vizual. Filmul prezintă într-un mod brutal (poate prea brutal) ultimele douăsprezece ore din viața lui Iisus Hristos. 

În rolul Fecioarei Maria apare actrița Maia Morgenstern, care a ținut secret în timpul filmărilor faptul că era însărcinatã.

Cel mai cunoscut film de Paște - Iisus din Nazareth

Unul dintre cele mai aprecia­te filme este Iisus din Nazareth. Pelicula lui Franco Zeffirelli a stârnit controverse înainte de premiera din 1977, deoarece cunoscutul regizor se arătase mai interesat de omul decât de zeul Iisus. Rolul principal e interpretat excepțional de Robert Powell.

Filme de Paște: Disribuție de zile mari în pelicula Maria Magdalena (2018) 

O variantă interesantă pentru sărbătorile de Paște este filmul Maria Magdalena. Produsă în 2018, pelicula îi are în disribuție pe unul din cei mai apreciați actori, Joaquin Phoenix, dar și pe iubita acestuia, Rooney Mara.

Ce vedem de Paște la televizor? Un serial potrivit pentru pentru cei care au 10 ore la dispoziție

Unul din cele mai apreciate seriale produse de Netflix poate fi potrivit pentru această perioadă. Produs în 2020, serialul Messiah este bine închegat și ține spectatorul cu sufletul la gură pe toată durata celor 10 episoade.

Aflat la limita dintre real și supranatural, serialul și-a atras multe critici din partea comunităților religioase.

Cele mai bune filme de Paște pentru copii

The Prince of Egypt (1987), Hop (2011) sau Peter Rabbit (2018) pot fi opțiuni excelente pentru a petrece clipe superbe alături de cei mici.

5 Filme ce merită văzute alături de cei dragi în perioada Sărbătorilor Pascale

Încheiem selecția cu câteva opțiuni perfecte pentru a găsi un pic de inspirație, un pic de căldură în suflet, dar și pentru a aprecia mai mult viața în această perioadă a sărbătorilor.

Cu toții suntem șifonați după doi ani grei de pandemie și restricții. Creșterea galopantă a prețurilor n-a făcut decât să pună și mai multă presiune pe niște suflete deja obosite. Așa că venirea primăverii, sărbătorile de Paște, dar și un film bun pot reprezenta doza de care avem nevoie pentru a ne încărca bateriile.

Iată câteva opțiuni excelent pentru umple primele ore libere pe care le găsești săptămâna asta.

Pay it Forward (2000)

The Bucket List (2002) 

Life Itself (2018)

 Perfetti sconosciuti (2016)

The Intouchebles (2011)

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
1 eclere shutterstock 797337031 jpg jpeg
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net