Cine este Alex, marele câștigător al emisiunii The Floor. Reacția fabuloasă a lui Dan Negru, când l-a anunțat ca pleacă acasă cu 50.000 de lei

Marele premiu în valoare de 50.000 de lei pus la bătaie de emisiunea The Floor, de la Kanal D, moderată de Dan Negru, a fost câștigat de Alex, de profesie actor. Acesta a reușit să fie cel mai bun dintre toți concurenții și să își adjudece merele premiu. 

Alex, câștigătorul emisiunii / foto: Kanal D
Alex, câștigătorul emisiunii / foto: Kanal D

Aseară, în cadrul emisiunii de la Kanal D, care a ținut cu sufletul la gură telespectatorii, în urma celor patru ediții pline de suspans, Alex a reușit să plece acasă învingător. Lupta pentru victorie a fost între el și Vlad, acesta din urmă remarcându-se prin câștigarea a 9 dueluri, iar Alex doar 3. 

Alex și Vlad s-au luptat pentru marele premiu al emisiunii The Floor

Finala emisiunii a fost plină de suspans atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Atât Vlad, cât și Alex s-au luptat sub presiunea ultimei întrebări care avea mai multe răspunsuri, însă doar unul dintre ele era cel corect. 

Domeniul final a fost cu „Ingrediente cheie” din domeniul culinar, iar cei doi concurenți au fost nevoiți să aleagă ingredientul care se regăsea în preparatele care au fost propuse de emisiune. 

Vlad și Alex / foto: Kanal D
Vlad și Alex / foto: Kanal D

Dan Negru: „Despre oameni ca Alex și ca Vlad este The Floor!”

Bravo, Vlad! 9 dueluri, ai pierdut în finală. Despre oameni ca Alex și ca Vlad este The Floor!”, a spus Dan Negru, în marea finală a emisiunii de la Kanal D pe care o moderează.

După cele 4 ediții incendiare în care inginerul Vlad a deținut controlul și a câștigat cele mai multe dueluri, a pierdut în marea finală în fața lui Alex, pe domeniul „Ingredientul Cheie”. Cu un avans de doar câteva secunde, Alex a reușit să câștige marele premiu de 50.000 de lei, care se pune la bătaie o dată la 4 ediții. În fiecare ediție The Floor, participantul care, la final de seară, are cel mai mare teritoriu, câștigă premiul de 5.000 de lei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Alina Maria de Roumanie si Nicolae al Romaniei la Iacob Foundation   Instagram (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pavel bartos jpeg
netflix pixabay jpg
anca turcasiu colaj instagram jpg
Roxana Dobrițoiu cântă la evenimente și a ales să vină la Vocea României pentru că: “Este un mod de a fi văzută în adevăratul sens al cuvântului"
daminescu jpg
Adrian Sina si Anca Serea JPG
netflix pixabay png
5 ioana ginghina si alexandru papadopol in ingeri pierduti 1280x720 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net