VIDEO „L-a provocat pe David Popovici” Ce mesaj i-a transmis Florin Piersic campionului olimpic medaliat cu aur la JO 2024

Marele actor Florin Piersic, ajuns la vârsta de 88 de ani, este într-o formă de zile mari! Marele artist se simte din ce în ce mai bine și așteaptă cu nerăbdare ziua în care va urca din nou pe scenă. Însă, până atunci, actorul se pare că l-a provocat pe David Popovici la un concurs de înot.

Florin Piersic l-a provocat pe David Popovici la un concurs de înot / foto: colaj Click!
Florin Piersic l-a provocat pe David Popovici la un concurs de înot / foto: colaj Click!

Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost internat și tratat anul acesta în patru spitale din România, din cauza problemelor la genunchi, dar și la stimulatorul cardiac. Marele artist este la o clinică de recuperare, se simte din ce în ce mai bine și numără zilele până când va urca pe scenă. Recent, Dan Negru a reușit să aducă un zâmbet pe buzele fanilor printr-o întâlnire memorabilă cu îndrăgitul actor.

Și cum se află într-o formă excelentă, Florin Piersic a lansat o provocare către campionul olimpic medaliat cu aur la JO 2024 de la Paris, David Popovici, pentru un concurs de înot!

Toată lumea mă întreabă cum e Florin Piersic? Degeaba le spun că e bine că nu ma crede nimeni așa că azi l-am sunat ca să vă convingeți singuri. Vara asta n-am mai înotat împreună, îi place înotul și m-a bătut de multe la concursurile pe care le făceam. Acu’ l-a provocat pe David Popovici. Eu am scăpat. David, ai legătura”, a scris Dan Negru pe pagina sa personală de Facebook.

Florin Piersic: „Îl felicit pentru ce a făcut pentru țărișoara asta”

Între timp, în videoclipul publicat pe aceeași platformă de socializare, prezentatorul TV l-a sunat pe marele artist. Cei doi s-au amuzat copios în timpul discuției, iar Florin Piersic a ținut, la un moment dat, să își arate mândria pentru reușitele lui David Popovici și medaliile cucerite la Jocurile Olimpice de anul acesta.

Mai știi că am avut noi doi un concurs de înot la Dubai, unul pe 50 de dirhami, ceea ce înseamnă cam toți atâția lei. Și ca să mi-i recuperez m-am gândit să-l rog pe David Popovici să te provoace în numele meu. Măi David, faci un concurs cu Florin, nu acum imediat, mai pe la vară, să-mi recuperez și eu banii?”, s-a amuzat teribil Dan Negru pe acest subiect.

Lui Popovici să-i spui că-l felicit pentru ce a făcut pentru țărișoara asta. Doresc foarte tare să apar în ianuarie la tine, în emisiunea ta, și vreau să mă întâlnesc cu publicul, să vorbesc cu el!”, a fost răspunsul marelui artist Florin Piersic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net