Florin Piersic se pregătește să-și ia adio de la public! Când urmează să se retragă marele actor de pe scenă

Pe 27 ianuarie 2025, Florin Piersic urmează să împlinească 89 de ani, iar această zi va fi specială, nu doar pentru că marele actor își serbează ziua de naștere, dar și pentru că va începe un turneu special de adio. Interviuri speciale urmează să fie acordate de către Florin Piersic în cadrul acestui turneu, în orașe precum Timișoara, Oradea, Iași, cât și Cluj-Napoca.

Florin Piersic se pregătește pentru turneul de retragere / foto: Facebook
Florin Piersic se pregătește pentru turneul de retragere / foto: Facebook

Florin Piersic va porni într-un turneu special de adio, începând cu luna ianuarie a anului viitor. Marele actor a hotărât că a venit momentul pentru a se retrage de pe scenă, iar persoane apropiate acestuia au spus că turneul de adio va debuta chiar odată cu aniversarea lui Florin Piersic, pe 27 ianuarie.

El urmează să acorde interviuri speciale, în cadrul cărora va vorbi despre trecutul său și despre cele mai frumoase amintiri pe care le are.

„Vor fi de fapt niște interviuri de colecție, în care marele Piersic să povestească oamenilor din trecutul său, rememorând o serie de amintiri care vor rămâne pentru eternitate”, au spus cei apropiați de Florin Piersic, potrivit libertatea.ro.

Florin Piersic își pregătește turneul de retragere

Florin Piersic va fi intervievat în cadrul acestui turneu special de retragere de către Dan Negru, iar data la care ar trebui să înceapă evenimentul este de 27 ianuarie 2025, chiar în aceeași zi cu aniversarea legendarului actor.

Evenimentul urmează să înceapă chiar la București, la Sala Palatului, iar de-a lungul turneului, Florin Piersic ar urma să mai ajungă în orașe precum Timișoara, Oradea, Iași, cât și Cluj-Napoca.

Turneul de retragere va începe în ianuarie 2025

„Am dat oamenilor mult , dar am primit înzecit de la ei! Da, da, este adevărat. Fără voi, fără aplauzele pe care mi le dăruiți, fără mesajele pe care mi le scrieți, fără privirile voastre calde când ne întâlnim pe strada, aș fi fost… sărac. Pentru mine, asta e adevărata bogăție. Cea mai de preț”, scria Florin Piersic într-o postare pe Facebook.

Turneul de retragere ar urma să se numească „The last tour”, iar la fiecare spectacol urmează să fie cel puțin un invitat special.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net