Prodanca a ajuns la mănăstire de Sfânta Maria Mică! Pentru ce s-a rugat? „Ne-am curățat și ne-am înălțat” Cine e următorul sărbătorit în familie?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Anamaria Prodan (51 de ani) a mers la mănăstire, duminică 8 septembrie, de ziua ei onomastică. Pentru ce s-a rugat impresara la cele Sfinte, ne-a spus chiar ea?! Peste două zile, o sărbătorește pe fiica ei, Sarah Dumitrescu Prodan. 

Una dintre sărbătoritele zilei de 8 septembrie ( Sfânta Maria Mică) a fost și Anamaria Prodan. Impresara nu și-a mai aniversat ziua la Dubai sau în America, ci a preferat anul acesta să meargă la mănăstire, pentru a se ruga pentru ea și familia ei. 

Anamaria Prodan și-a găsit liniștea la Mănăstirea Pantocrator, de Sfânta Maria Mică 

Anamaria Prodan a ales să se reculeagă la mănăstire, de Sfânta Maria Mică. Impresara a ajuns la un lăcaș sfânt, situat în Drăgănești Vlașca (Teleorman), la 60 de km de București. Este vorba de Mănăstirea Pantocrator, acolo unde părintele Serafim i-a dat binecuvântarea și i-a ascultat răbdător păsurile în această zi sfântă. 

„Am stat la mănăstire. Ne-am curățat. Ne-am înălțat, ne-am înțelepțit. Suntem cu bateriile pline să mergem către o nouă săptămână minunată de viață. 

Pentru noi, Dumnezeu este viața și liniștea și fericirea. Este suprem! Sunt fericită că și copiii mei înțeleg asta și tocmai pentru că îl slăvim și îl iubim azi suntem fericiți și împliniți”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru Click!

Anamaria a fost dusă la mănăstirea din Teleorman chiar de fina ei, Andreea Sandu, care s-a refăcut și ea acolo după divorț. 

„Am dus-o la Mănăstirea Pantocrator, unde eu merg săptămânal de luni de zile și  unde tot ce m-am rugat la Maria Magdalena s-a îndeplinit! Părintele la care a fost Ana este Serafim, cel care a pus baza mănăstirii alături de Starețul Sebastian”, a declarat Andreea, fina impresarei pentru Click!

„Urmează s-o serbăm pe Sarah”

De altfel, Anamaria Prodan o ține tot într-o petrecere în ultima perioadă. Pe 31 august l-a serbat pe lac la Snagov, pe Laurențiu Reghecampf junior (care a împlinit 16 ani), iar pe 11 august este ziua lui Sarah, fiica ei cea mică. Sarah va aniversa 24 de ani. 

„Sunt o mamă împlinită. Am niște copii de vis. Oricine și-ar dori un băiat minunat, educat, mândru, puternic, profesionist cum e Laurențiu Reghecampf junior.

Acum, urmează s-o serbăm pe 11 august, pe Sarah. Este o binecuvântare să ai așa copii”, a mai declarat impresara, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net