Ce legătură aveau Florin Piersic și Alain Delon! Dan Negru a dezvăluit tot

Vestea că legendarul actor Alain Delon s-a stins din viață a pus peste lume un văl de tristețe și doliu. Sute de mii de oameni care l-au urmărit, apreciat și iubit s-au întristat profund când au auzit de moartea titanului din lumea artistică. Printre ei și o mulțime de vedete care și-au exprimat regretul față de această pierdere. Ei bine, mai există un motiv de tristețe și pentru români. Se pare că între Florin Piersic și Alain Delon s-ar fi putut produce o întâlnire fantastică, însă soarta a decis altfel. Dan Negru a spus totul despre întâlnirea care putea rămâne în inimile tuturor. 

Ce legătură aveau Florin Piersic și Alain Delon? Dan Negru a dezvăluit tot
Ce legătură aveau Florin Piersic și Alain Delon? Dan Negru a dezvăluit tot

Ce legătură exista între Florin Piersic și Alain Delon?

Prezentatorul a dezvăluit pe rețelele de socializare că în urmă cu mai mulți ani planificase o întâlnire între Alain Delon și Florin Piersic care însă nu s-a mai concretizat. Planul său nu a putut fi totuși dus până la capăt, iar Dan Negru a povestit cu tristețe despre cum s-a întâmplat totul. De vină, ar fi fost chiar el, spune prezentatorul.

„A murit Alain Delon.Când Piersic a împlinit 80, Delon avea 81 și amândoi jucau în aceeași piesă , “Străini în Noapte”, unul în România, celălalt în Franța.

Printr-o minune am reușit atunci ca Alain Delon să fie surpriza lui Piersic la aniversarea de 80 de ani. Doar că eu am fost veriga slabă și n-am putut să-mi conving șefii că întâlnirea lui Piersic cu Delon ar fi fost memorabilă.

Lui Florin nu i-am spus niciodată despre ratarea întâlnirii cu Delon si sper să nu citească rândurile astea. Regretul pentru o oportunitate neglijată este unul din iadurile vieții. Eșecul meu de atunci să vă fie lecție! Am renunțat prea ușor la luptă! Cel care știe să facă lucruri va avea mereu o slujbă, iar cel care nu știe îi va fi mereu șef .

Sebastian Papaiani mi-a povestit cândva că seria “BD la munte si mare” trebuia să aibă mai multe episoade doar că un șef a decis să întrerupă seria și atât a fost…

„S-ar fi putut întâmpla” sunt printre cele mai triste cuvinte ale existenței noastre”, a scris el pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net