Cine sunt copiii lui Alain Delon. De ce s-au certat îngrozitor în ultimii ani

Actorul Alain Delon, simbol al cinematografiei franceze, a murit, la vârsta de la 88 de ani. Acesta a avut trei copii. Pe Anthony Delon, Anouchka și Alain-Fabien. În ultima perioadă, cei trei s-au certat, iar scandalul a ajuns și în presă. Anthony a acuzat-o pe sora lui vitregă, Anouchka, de minciună. Aceasta ar fi ținut secrete rezultatele la investigațiile făcute de tatăl lor.

Alain Delon a murit la 88 de ani Foto: arhivă Click!
Alain Delon a murit la 88 de ani Foto: arhivă Click!

Anthony Delon, fiul cel mare 

Anthony Delon, născut în 1964, este fiul pe care Alain Delon îl are cu Nathalie, soția sa din 1964 până în 1969. Alain și Nathalie s-au despărțit când copilul lor avea 4 ani. Anthony a crescut între mama sa, nașul său, agentul Georges Beaume și cuplul format din Alain Delon și Mireille Darc. Anthony nu a avut o relație dulce cu tatăl său. Starul a fost de multe ori dur, cu gândul numai la rigoare și disciplină, uneori și violent.

Anouchka, fiica răsfățată de Anouchka

Anouchka este fiica pe care Alain Delon a răsfățat-o și, ar spune frații ei, a preferat-o. Aceasta a venit pe lume când actorul avea 55 de ani, în 1990. Mama ei este modelul olandez Rosalie van Breemen. Modelul și actorul s-au cunoscut pe platoul de filmare al videoclipului „Comme au cinema”.

Dacă pentru băieții lui a fost un părinte aspru, pentru singura lui fiică, Alain Delon a adoptat cartea blândeții. Chiar el a spus că Anouchka este copilul lui preferat, fiica lui cea dragă. Pe ea a ales-o să-l însoțească la Cannes, în 2019, când a primit un Palme D’Or pentru întreaga carieră. Anouchka Delon este, de asemenea, executorul testamentului tatălui ei, după cum a dezvăluit Anthony. „Sora mea va avea 50% din averea tatălui meu”, spune el. „Eu și fratele meu avem ceea ce numim cota de rezervă, care este de 25% fiecare”.

Alain Delon cu Anouchka Foto: arhivă Click!
Alain Delon cu Anouchka Foto: arhivă Click!

Alain-Fabien, mezinul lui Alain Delon

Alain-Fabien s-a născut în 1994. Mama lui este tot Rosalie van Breemen. Cochetează și cu moda și cu filmul. La 19 ani și-a făcut debutul în „Les Rencontres d’après minuit”, iar în 2016 a fost imaginea Dior, la fel ca tatăl lui.

La fel ca fratele mai mare, Anthony, Alain Jr. visează la recunoaștere și se luptă să-și găsească locul în umbra tatălui său. În adolescență, nu au lipsit replicile provocatoare despre tatăl său și nici actele de rebeliune.

În afară de cei trei copii biologici, Alain Delon a avut și un fiu nelegitim. Ari Boulogne, niciodată recunoscut oficial de actor, deși îi semăna leit, a murit la 60 de ani.

Copiii, ceartă în presă

Într-o carieră de peste o jumătate de secol, Alain Delon a realizat 90 de filme, multe dintre ele apreciate de critici, inclusiv „Plein Soleil” (Purple Noon) în care a jucat rolul anti-eroului Tom Ripley, Le Samouraï și epopeea istorică „The Leopard”, care a atras aproximativ 134 de milioane de vizitatori în cinematografe.

Însă în ultima perioadă, celebrul actor a fost măcinat nu doar de boală, ci și de o dispută aprinsă între copiii lui. De la începutul acestui an, Anthony, Anouchka și Alain-Fabien s-au certat public, aruncând un val distructiv de acuzații și acțiuni legale.

În spatele zidului lung de piatră care marchează limitele moșiei Delon, cunoscută sub numele de La Brûlerie, care se întinde pe 2,3 km de-a lungul drumului către satul Douchy-Montcorbon din departamentul Loiret din centrul Franței, actorul a trăit în ultima perioadă o viață retrasă, alături de companioana sa, Hiromi Rollin, în vârstă de 66 de ani.

Anthony a acuzat-o pe sora lui vitregă de minciună

La începutul acestui an, Anthony, în vârstă de 59 de ani, a acuzat-o pe sora lui vitregă, Anouchka (33 ani) de „minciună” și „ manipulare” pentru că ar fi ascuns rezultatele testelor cognitive pe care medicii elvețieni le-au efectuat tatălui lor, iar tânăra a reacționat public. Avocatul familiei a spus că Delon era furios de „furtuna mediatică” creată de fiul său cel mare.

Dar cel de-al treilea fiu al actorului, fratele lui Anouchka, Alain-Fabien, în vârstă de 29 de ani, care acum locuiește la La Brûlerie, a sărit în apărarea lui Anthony și a înregistrat-o în secret pe sora lui despre care se presupune că „picura insinuări” în urechea tatălui lor. Au urmat mai multe apariții la televizor, acuzații și înscrisuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net