Ce relație a fost, de fapt, între Ramona Bădescu și Alain Delon: „Am fost sedusă și abandonată..(..) Dormeam cu fotografiile lui sub pernă”

A visat de mică la Alain Delon, dar atunci când l-a întâlnit, nu a avut parte de povestea de dragoste pe care și-a dorit-o. Ramona Bădescu a fost remarcată de celebrul actor francez, în urmă cu mai mulți ani, și a avut ocazia să lucreze cu el. Ce a spus despre întâlnirea cu acesta.   

Ce relație a fost, de fapt, între Ramona Bădescu și Alain Delon / foto: colaj Click!
Ce relație a fost, de fapt, între Ramona Bădescu și Alain Delon / foto: colaj Click!

În urmă cu mai mulți ani, actrița Ramona Bădescu a fost remarcată de celebrul Alain Delon, unul dintre cei mai iubiți și îndrăgiți actori din cinematografia franceză. Deși s-a zvonit că el i-a făcut avansuri, românca a lămurit acest subiect în emisiunea lui Denise Rifai. Actrița a mărturisit că dormea cu poza lui sub pernă în copilărie și cu toate că și-a dorit o relație de iubire cu celebrul actor când l-a întâlnit, între ei nu a existat nicio poveste de dragoste.

„Mă uitam la el ca la un vis. Dormeam cu fotografiile lui sub pernă”

Am fost sedusă și abandonată, cum se zice. Nu, eram atât de emoționată când l-am văzut la Veneția. Dimineața, când mă fardam, eram la machiaj, a deschis ușa și a spus: «Bonjour, Ramona!». M-am uitat în jur, eu eram Ramona! Eram așa de uimită că îmi știa numele. Nu a vrut să meargă să mănânce la restaurant, a rămas cu noi, cu echipa.

A fost foarte friendly, foarte modest. Mă uitam la el ca la un vis. Dormeam cu fotografiile lui sub pernă când eram mică. Din păcate nu a fost nicio iubire între noi. Să fiu sinceră, mi-aș fi dorit pentru că îmi plăcea foarte mult.

Nu cu toții bărbații pe care i-am plăcut am avut o iubire și nu de toți bărbații pe care i-am cunoscut m-am îndrăgostit. Mie îmi plac lucrurile dificile, îmi place ca bărbatul pe care îl am în față să nu mă bage în seamă. Nu suport bărbații care vin la mine și care își spun iubirea pentru mine și care sunt emoționați că mă văd. În momentul ăla au pierdut. Mi-a plăcut cel mai mult de Jack Nicholson. Când m-a privit, m-am topit”, a spus Ramona Bădescu la emisiunea „40 de întrebăru cu Denise Rifai”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net