Denise Rifai, fără pic de machiaj. Vedeta celor „40 de întrebări”, greu de recunoscut. FOTO

Ultima actualizare:

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România a lăsat publicul fără grai în urma unei fotografii în care apare fără machiaj. Denise Rifai a renunțat la produsele de înfrumusețare și s-a afișat naturală. 

Denise Rifai / foto: Arhiva Click!
Denise Rifai / foto: Arhiva Click!

Denise Rifai a bifat dintotdeauna apariții publice ireproșabile, mereu îmbrăcată la patru ace și aranjată în stilul rafinat cu care ne-a obișnuit. Nu este adepta machiajului strident, dimpotrivă, a optat pentru un make-up ales cu mare grijă. 

Cum arată Denise Rifai nemachiată 

Recent, vedeta a postat în social media o fotografie, în care apare complet nemachiată. Denise Rifai se bucură de vacanță și a decis să renunțe la machiaj și haine sofisticate. S-a fotografiat în lumină naturală, fără strop de machiaj, dar de data aceasta fără filtre pe chipul vedetei în vârstă de 38 de ani. 

Denise Rifai fără machiaj / foto: Instagram
Denise Rifai fără machiaj / foto: Instagram

Cum își menține vedeta frumusețea 

Dincolo de meseria pe care o practică într-o manieră ireproșabilă, Denise Rifai s-a făcut remarcată și prin prisma rafinamentului și eleganței. Înzestrată cu o frumusețe naturală, vedeta mărturisea în urmă cu ceva timp cum reușește să fie mereu tânără și radiantă. 

„Cred foarte mult în alimentație. Mănânc foarte curat. Adică aleg să gătesc alimentele foarte curat. Ca să le conservăm proprietățile. Mănânc foarte mult verde. Mănânc proteină de bună calitate. Asta apropo de cum mă hrănesc. Mă hidratez. Beau foarte foarte multă apă. Și apropo de tot ceea ce înseamnă tratamente cosmetice, merg și îmi fac tratamente la salon.

Pot să spun că sunt mare fan cosmetică, chiar cred că o femeie trebuie să se îngrijească și să meargă la tratamente cosmetice, mai ales dacă îi place. Că și aici e un subiect. Sunt doamne care nu își permit și doamne cărora nu le place. Eu, dacă aș avea timp, pe cât de mult mi-aș permite, la atât de multe tratamente m-aș duce. Iubesc foarte mult acest lucru, să mă răsfăț în saloanele de cosmetică. Pe mine mă relaxează să mă duc la un masaj”, a spus prezentatoarea Kanald D, pentru VIVA!.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
Power Couple jpeg
oana zavoranu vrajitoarea melissa jpg
vedete andre arhiva 02 1024x680 1 jpg
andreea corb instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net