Denise Rifai a recunoscut de ziua ei! Ce relație are frumoasa prezentatoare TV cu Dan Bittman! „Este parte din viața mea!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Denise Rifai împlinește azi 38 de ani și este foarte fericită cu viața ei și cu tot ce o înconjoară. Prezentatoarea celor „40 de întrebări” de la Kanal D este cu adevărat o răsfățată.

Prietenii săi au început încă de aseară să o cocoloșească și să îi facă tot felul de cadouri, a primit chiar și un buchet de trandafiri roșii pe care l-a postat pe rețelele de socializare și petrecerea urma să înceapă. Iar lui Denise Rifai nu ii displace deloc pentru că știe că timp de o săptămână de acum încolo o să fie în centrul atenției și o să tot sărbătorească. Chiar aseară, în ajun de ziua ei, Click! a întâlnit-o pe Denise Rifai la un eveniment legat de sănătate, așa că am rugat-o să ne povestească mai multe, dar și cum se simte la frumoasa vârstă pe care o împlinește astăzi.

Vedeta Kanal D este de o frumusețe rară, radiază pur și simplu din toate punctele de vedere, speră să primească și azi cadouri bijuterii, și din vorbă în vorbă am aflat și ce spune acum Denise Rifai despre Dan Bittman, de care este extrem de apropiată și cu care a fost surprinsă vara aceasta pe litoralul românesc.

Denise, ești sărbătorita zilei, 38 de ani! Vei avea parte de o aniversare frumoasă?

38 de ani! Nici nu îmi vine să cred că împlinesc vârsta asta. Nu știu când au trecut anii. Este cea mai frumoasă zi din an și pentru mine întotdeauna este un an nou care se deschide odată cu ziua aceasta. Revelionul e mai mult o petrecere pentru mine. Ca an și ca sistem de evaluare al meu pentru mine se deschide acum un an nou și se închide anul viitor pe vremea aceasta.

Cum o să sărbătorești? Presupun că prietenii îți vor face mai multe surprize!

Sărbătoresc mai multe zile consecutiv și îmi place lucrul acesta. Am mai multe găști de prieteni și toată lumea trebuie să mă sărbătorească, așa că am început chiar de azi (n.r.: ieri). Am plecat de la platou cu un superb buchet de trandafiri roșii, așa că am început să ne pregătim, sărbătoresc, în noaptea asta se întâmplă, și o săptămână trebuie să o ținem în petrecere, să primim anul cu bine, cu bucurie, cu bogăție.

Despre zvonurile acestea, ce să zicem?

Care zvonuri? Cu Dan?

Da! Știu că tu ai vorbit foarte frumos și ai spus la un moment dat că te simți onorată că el face parte cumva din viața ta!

Dan este un om foarte important pentru mine și este parte din viața mea!

Ce îți dorești pentru tine de acum încolo? Sau ce așteptări ai acum, la 38 de ani?

Wow! Păi nici nu am început să fiu cine îmi doresc eu să fiu! Suntem pe scară, urc, urc, urc! Și cel mai important este să fiu sănătoasă și să fim sănătoși și dacă suntem sănătoși o să fie și se poate să faci de toate pentru că ai posibilitatea să lupți și să împlinești tot ce îți dorești. E foarte important această parte, să fim sănătoși! Și mai am două dorințe, de fapt 3! Am 3 dorințe pe anul ăsta dar mi le țin în gând și vreau să se  împlinească și poate la anul, pe vremea asta, după ce se vor fi împlinit, ți le spun!

Am citit undeva într-un interviu că cel mai mare regret al tău până la vârsta asta ar fi că nu ai un copil!

Nu! Oamenii speculează și scot din context! Am spus mereu  că sunt povești și povești! Povestea mea, deși iubesc copiii, deși îmi închipuiam când eram mică o altfel de viață pentru mine,  s-a întâmplat să fie altfel! Foarte fericită sunt, foarte împlinită cu viața mea și mi-ar plăcea, da, normal, să am un copil. Am spus mereu și spun de fiecare dată că dacă nu va fi să fie, nu e nicio problemă nici așa. Eu sunt un om foarte deschis și trec cu multă bucurie și multă lumină prin viață și viața m-a învățat  că se împlinește trăind-o. Fără să pui presiune, fără să tragi ca nebunul într-o direcție, când e să vină, vine. Până acum la mine, așa cum a fost viața, nu a fost locul, timpul și momentul. Pe de altă parte, mi-ar plăcea să am un copil! Sunt multe, multe  componente! Faptul că spun mi-ar plăcea nu înseamnă că trebuie să se și întâmple. Îmi este foarte bine și fără!

Cum te menții tu așa? Ești o femeie frumoasă, extrem de admirată!

Mulțumesc! Este o luptă continuă și în fiecare  zi o iei de la capăt. Trebuie foarte multă prudență în alimentație, trebuie sport,  trebuie tot ce scrie la manual că trebuie.

Ai timp să le faci pe toate?

Trebuie! Sportul înseamnă sănătate mentală. Pentru un om care gândește e nevoie de un creier aerisit, oxigenat.  Trebuie să faci sport, să funcționezi corect și să fii bun în ce faci?

Ce educație ai primit tu de la tatăl tău? Cum te-au ajutat sfaturile lui? Cum te-au răsfățat părinții?

Cred că toți părinții își educă copiii în același sens. Am fost un copil iubit, că toți copiii, nu cred că diferă cu nimic copilăria mea de-a altora. Ce contează cred că este cum alegem noi să ne simțim, să ne purtăm, să ne creionăm viața mai departe, ce alegem noi să păstram din învățămintele lor.

Cum merge emisiunea "40 de întrebări" de la Kanal D?

Doamne ajută, merge! Cu fiecare emisiune în parte mai descoperim o viață, un om. Azi (n.r.:ieri) am avut o emisie foarte bună, cu un super invitat, sunt foarte încântată de emisia de astăzi.  Ați văzut cu toții interviul cu Florin Salam, a fost spectaculos, audiențele sunt, de asemenea excepționale! Acest Kanal D cu aceste "40 de întrebări" sunt un mare cadou pentru mine de la Univers! Eu mi-am dorit foarte mult să am o emisiune bună, de top, calitativă, să fie hit-ul sezonului, dar de atunci au trecut 3 sezoane, suntem deja în anul 4 și nu mă așteptam niciodată să fie o emisiune atât de iubită, de comentată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net