Motivul uluitor pentru care Denise Rifai poartă numai haine negre la emisiunea „40 de întrebări”. A ținut să se afle de la ea

Probabil că fiecare dintre noi vom recunoaște pe loc numele prezentatoarei TV Denise Rifai. Aceasta a devenit una dintre cele mai apreciate prezențe din televiziune, iar emisiunea ei de la Kanal D este urmărită de nenumărați români. După atât de mult timp, poate că fanii loiali ai emisiunii „40 de întrebări” au observat un detaliu interesant: Denise Rifai poartă, întotdeauna, haine negre! Ei bine, prezentatoarea a decis să explice personal motivul!

Denise Rifai a explicat de ce poartă negru în timpul emisiunii / foto: Instagram
Denise Rifai a explicat de ce poartă negru în timpul emisiunii / foto: Instagram

Mai mult a sigur că o bună parte dintre noi vom recunoaște, pe loc, numele prezentatoarei TV Denise Rifai. Aceasta a devenit rapid una dintre cele mai apreciate prezențe din televiziunea românească, iar emisiunea ei de la Kanal D este urmărită de nenumărați oameni, de-a lungul țării. După atât de multe ediții, poate că fanii loiali ai emisiunii „40 de întrebări” au observat un detaliu interesant: Denise Rifai poartă, întotdeauna, haine negre! Ei bine, prezentatoarea a decis să explice personal motivul, potrivit informațiilor oferite de către cei de la viva.ro!

”Eu la emisiune port doar negru pentru că acesta este formatul emisiunii și culoarea este impusă prin formatul emisiunii” a explicat Denise Rifai, conform sursei citate. „Trebuie să fiu acel jurnalist imparțial care, indiferent pe cine are în față, este nevoie să fie, cumva, îmbrăcat la fel, ca atenția să nu fie pe el, ci pe invitat”, a mai precizat acesta.

Cum se îmbracă Denise Rifai în afara platoului de filmare

Ei bine, faimoasa prezentatoare a vorbit și despre hainele pe care le îmbracă atunci când nu se află la filmări! Iar, potrivit acesteia, stilui ei diferă extrem de mult de ce îi este necesar să poarte în timpul emisiunilor!

”În viața de zi cu zi mă îmbrac cât de liber și colorat se poate. Sunt onorată pentru că ori de câte ori trec pe stradă fac parte dintre oamenii foarte iubiți. Oamenii vorbesc cu mine și se fotografiază. Toți îmi spun: WOW! Ești mai frumoasă în realitate decât la televizor”, a mărturisit entuziasmată Denise Rifai, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
florin calinescu png
image png
banner laurette png
banner julia chelaru png
banner complotul bonelor png
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
image
actualitate.net
image
actualitate.net