3 zodii care primesc vești dureroase de la familie în săptămâna 25 Septembrie - 1 Octombrie. Li se dă viața peste cap

Mâine începe o nouă săptămână, iar odată cu ea, astrele vor începe să își pună în aplicare planuri mai vechi. Este foarte posibil ca pentru trei zodii anume, să se apropie vești dureroase din partea familiei, iar viața lor poate fi dată complet peste cap.

Aceste trei zodii pot primi vești dureroase / foto: Pixabay
Aceste trei zodii pot primi vești dureroase / foto: Pixabay

Deja vom intra într-o nouă săptămână, iar odată cu ea, astrele vor începe să își pună în aplicare planuri mai vechi. Este foarte posibil ca, pentru trei zodii anume, să se apropie vești dureroase din partea familiei, iar viața lor poate fi dată complet peste cap. Așa că dacă vă numărați printre nativii acestor zodii, aveți mare grijă în perioada dintre 25 septembrie și 1 octombrie!

Zodiile care se vor confrunta cu o veste dureroasă de la familie

Aceste trei zodii au mari șanse de a primi o veste dureroasă de la membrii familiei. Următoarea săptămână poate fi una critică pentru acești nativi.

Rac

Pentru nativii din această zodie urmează o săptămână dificilă, în care vor primi vești proaste din toate părțile. O problemă la locul de muncă le poate da peste cap tot finalul acestei luni, iar dacă sperau că măcar acasă vor avea parte de liniște, se vor înșela amarnic! O veste dureroasă poate veni din partea unei rude apropiate, care le poate schimba cursul întregii vieți!

Pești

Pentru pești, săptămâna viitoare va fi la fel de tumultuoasă. Mișcările astrelor nu îi favorizează deloc în această perioadă, iar nativii din zodia Pești au mari șanse să se confrunte cu un capăt de drum și o veste dureroasă în familie. Nu este exclus să piardă o persoană dragă, iar viața lor va fi dată complet peste cap de evenimentul dificil prin care vor trece.

Vărsător

Săptămâna viitoare va fi una pe muchie de cuțit pentru nativii acestei zodii. În funcție de atitudinea pe care o vor avea, ei pot avea parte de zile liniștite, ori, dacă devin conflictuali, pot primi rapid o veste tragică în familie. Poate că relația lor va ajunge la final, sau, o rudă care deja nu prea îi va avea la inimă va decide să pună capăt oricărui contact cu vărsătorii. Indiferent ce se întâmplă, dacă nu sunt atenți, viața lor poate fi dată total peste cap.

image
image
image
image
image
image
Singuratate - barbat singur FOTO Shutterstock
click ro jpg
h1 png
Dr Adrian Dijmarescu Sanador 2 jpg
vin rosu jpg
3 png
Arsenie Boca cap jpg
servicii de inchirieri auto bucuresti otopeni promotor rent a car png