Mantrele care îți pot schimba viața! Repetă-le zi de zi, iar cele mai mari vise ți s-ar putea împlini

Nu fiecare dimineață este una plină de fericire și zâmbete! Câteodată, ne putem simți abătuți și letargici, iar tot ce vrem este să stăm în pat cât mai mult! Din fericire, există câteva mantre pentru manifestare pe care le putem rosti dimineața, pentru a ne oferi un plus de energie.

Aceste mantre de maniestare ne pot fi de ajutor / foto: Freepik
Aceste mantre de maniestare ne pot fi de ajutor / foto: Freepik

De multe ori, dimineața, ne poate fi destul de greu să ne simțim odihniți și entuziasmați pentru ziua care urmează și am vrea să stăm cât mai mult în pat. Este normal să trecem prin asemenea perioade mai dificile, iar atunci când ne aflăm într-o asemenea situație, trebuie să știm cum să ne recăpătăm energia și fericirea.

Din fericire, potrivit celor de la bustle.com, există câteva mantre pentru manifestare pe care le putem rosti la începutul zilei, pentru a ne oferi un plus de energie.

Cele patru mantre de manifestare care ne pot ajuta

Aceste mantre de manifestare sunt considerate cele mai bune pentru a ne oferi energia necesară încă de dimineață!

Sunt fericit, sănătos și bogat

Nu putem nega că fericirea, sănătatea, cât și bogăția (fie ea financiară, ori pe plan emoțional) sunt importante pentru, ei bine, cam toți dintre noi. Această mantră de manifestare vă va face să vă simțiți încrezători în propria persoană și veți simți că meritați aceste lucruri.

Totul îmi merge bine

Această mantră este perfectă pentru acele momente când simțiți că viața voastră vă scapă de sub control. Repetând aceste cuvinte vă veți putea da seama că totul în Univers se întâmplă pentru un motiv anume, iar lucrurile se vor rezolva în favoarea voastră!

Am tot ce îmi trebuie înăuntrul meu

A devenit foarte comun să ne comparăm viețile cu ale celor din jurul nostru, iar când aceste comparații nu ne sunt favorabile, sănătatea noastră mentală poate fi afectată profund. Ei bine, această mantră ne poate aminti că, la urma urmei, singurele lucruri care ne sunt cu adevărat necesare sunt cele pe care deja le avem.

Sunt o forță a naturii de neoprit

Ce metodă mai bună de a ne insufla un sentiment de entuziasm și încredere în sine dis-de-dimineață, decât prin repetarea acestei mantre? Ea ne poate aduce aminte că deținem perseverența și tenacitatea de a trece peste orice obstacole din viața noastră, precum o forță a naturii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Emma Raducanu cu decorația primită de la regele Charles FOTO Getty Images (1) jpg
image
image
image
image
image
image
Horoscopul lunii iunie horoscop lunar 2023 shutterstock 2056174655 jpg
zodii norocoase jpg
chiftele pexels jpg
Horoscop jpg
leustean jpg
Luna plina jpg
Trei zodii au probleme de sănătate în luna februarie, sursă foto: Pixabay
zodii meteoriti png
image
actualitate.net
image
actualitate.net