Ce să pui la rădăcinile trandafirilor ca să înflorească până toamna târziu. Metoda e testată, iar efectul este garantat

Deja înaintăm tot mai mult în toamnă, iar românii care au norocul de a avea propria curte vor dori să găsească cât mai multe „trucuri” pentru a-și menține plantele înflorite și pline de vitalitate. Ei bine, în cazul trandafirilor, există o modalitate ingenioasă pentru ca aceștia să înflorească până înspre finalul toamnei!

Soluția de uree este perfectă pentru trandafiri / foto: Freepik
Soluția de uree este perfectă pentru trandafiri / foto: Freepik

Dacă vom arunca o privire în calendar vom observa, probabil cu surprindere, că deja înaintăm tot mai mult în toamnă! Ei bine, românii care au norocul de a avea propria curte vor dori să găsească cât mai multe „trucuri” pentru a-și menține plantele înflorite și pline de vitalitate pentru cât mai mult timp posibil. Ei bine, în cazul trandafirilor, există o modalitate ingenioasă pentru ca aceștia să înflorească până înspre finalul toamnei!

În primul rând, trebuie menționat pentru toți cei dintre noi care se gândesc să înceapă să aibă grijă de trandafiri că aceștia trebuie fertilizați de mai multe ori, de-a lungul anului. Inițial, va trebui să îi fertilizați primăvară, în perioada în care încep să se formeze mugurii trandafirilor. Apoi, urmează o altă fertilizare în luna iulie, chiar pe la mijlocul verii.

Cum să ne facem trandafirii să înflorească chiar și toamna târziu

În timpul verii, dacă vreți ca trandafirii voștri să rămână plini de flori și vitalitate chiar și târziu în toamnă, este necesar să le oferiți acestora îngrășământ cu azot. Iar cea mai bună opțiune pe care o aveți la dispoziție în acest sens este nimic altceva decât soluția de uree!

Da, tot ce trebuie să faceți pentru a avea parte de o grădină parcă despinsă din povești, chiar și toamna târziu, este să folosiți soluție de uree! Mai precis, o lingură din acest lichid trebuie pus în aproximativ 10 litri de apă, apoi trebuie amestecat bine! Un tufiș de trandafiri va necesita cam 2 litri din această soluție.

Așa că, prin intermediul acestei soluții banale și naturale, vă puteți ajuta trandafirii să înflorească chiar și toamna târziu! Evident, grădina voastră va fi cea mai apreciată de către toți vecinii și trecătorii din zonă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net