Cel mai tare show de modă din vestul țării revine! Ce vedete de top vor urca pe podium la „Timișoara Fashion Week”

Anamaria Prodan, Dorian Popa și Alexandra Ungureanu vor fi prezenți la marele show de modă

De aproape opt ani, se desfășoară cu succes cel mai tare show de modă din vestul țării. Și anul acesta, timp de două zile, la Iulius Town, pe 27 și 28 septembrie, va avea loc Timișoara Fashion Week, iar tematica este importanța modei în viața cotidiană activă, sub genericul “Sport Fashion”.

20230922 112723 jpg

30 de designeri își vor prezenta colecțiile, iar moderator va fi Cosmina Păsărin. Vedete precum Anamaria Prodan, Alexandra Ungureanu și Dorian Popa și-au anunțat deja prezența la show-ul de modă.

Cel mai important fashion event din vestul României, Timișoara Fashion Week, promite o ediție specială, cu tematica sportivă, unde designeri talentați vor fi prezenți cu colecții spectaculoase ce vor respecta dress code-ul "SPORT FASHION".

Show-ul de modă se va desfășura pe parcursul a două seri, 27 și 28 septembrie, miercuri şi joi, în zona VIP, din Iulius Town, şi va începe la ora 19.00.

Rodica Costea- organizator Timisoara Fashion Week
Rodica Costea- organizator Timisoara Fashion Week

„Cu multă muncă, după 4 luni am reușit să organizăm și cea de-a opta ediție Timișoara Fashion Week. Am reușit să facem șapte ediții cu succes și ne dorim ca și aceasta să fie la fel. Prin prisma acestui eveniment vrem să promovăm oamenii talentați din industrie, dar mai ales studenții de la Universitatea de Arte cărora le-am oferit prilejul an de an să ne bucure cu ținutele lor speciale", a spus Rodica Costea, organizator Timișoara Fashion Week, ediția a opta.

Timișoara Fashion Week este prezentată, ca în fiecare an de Cosmina Păsărin și va reuni designeri din România şi din străinătate. De asemenea, vor fi prezente vedete şi influenceri cunoscuți. Anamaria Prodan, Dorian Popa și Alexandra Ungureanu au confirmat prezența și sunt așteptați și ei la marele eveniment al acestei toamne.

image

Pe parcursul celor două zile, publicul va avea ocazia să admire cele mai noi şi spectaculoase creații semnate de 30 designeri: FELIX RAMIRO, Tudor Halațiu, Mihnea Covaci, ESA, CAROLINA DESIGN, Mirabela Frai-Atelier Mirabel, Cadar Larisa cu brandul KARRA LAUNI, Vanesa Ursu, Leonard Collection, MOTO FASHION STYLE, L’ATELIER IOANA CALIN, ALEXANDRA NICOLA, DESIGNER FUNKERS, Beatrice Ungureanu, AK – HIGHLIGHTED BY ADELIN KOTRONG, DESIGNFASHIONDROP, DADA SWIM BY DAVINA SINJORZ, DAFINITIA BUZDUGAN -UFO. Printre cei care vor urca pe podium cu colecțiile lor se numără și talentați studenți ai Facultății de Arte din București și Timișoara:

Ionuț Răzvan (Facultatea de Arte București), Teodora Dolga, Alexandra Crista, Andreea Kovacs aceștia fiind reprezentanți ai Universității de Vest din Timișoara.

image

Evenimentul a fost gândit în detaliu, iar prezentările de modă vor fi presărate cu momente inedite care vor acapara atenția publicului. În debutul evenimentului spectatorii se vor bucura de un moment artistic susținut de majorete in ambele zile, apoi de o prezentare cu produse ale brandului CUPIO.

Coafurile vor fi realizate de Călin Celău, hairstylist, și make-up-ul de echipa Sandrei Nicoară.

Pe parcursul celor două zile, publicul se va putea delecta cu creațiile celor 30 de designeri de renume, iar seara se vor distra la un cocktail party, în spațiul generos la Pensiunea Anette, unde vor fi prezenti oameni de televiziune, fashion bloggeri, personalități timișorene si vedete.

Proiectul Timișoara Fashion Week este cofinanțat de Consiliul Județean Timiș prin Programul TimCultura 2023. Iar Iulius Town și Cupio sunt sponsorii principali ai show-ului de modă.

Accesul este gratuit și se va face pe bază de invitație. Întrucât locurile sunt limitate, persoanele interesate să participe la eveniment pot trimite un e-mail la adresa de e-mail: invitatie@tmfashionweek.ro, în care să menţioneze numele complet, numărul de telefon și data prezenței la eveniment, 27 sau 28 septembrie.

image
image
image
image
image
image
image
Frica de zbor jpg
image png
calendar ortodox 2021 7 decembrie sf filofteia de la arges icoana de sorin vintzeanu jpeg
kurt malpass facebook jpg
blocuri vechi 54026100 22374900 webp
image png
foto crucea cu bucatica din crucea lui Iisus la Muzeul de Istorie  2048x970 webp
Politisti Rutieră - alcoolemie - Politia Rutiera