Cea mai aprigă dorință a Alexandrei Ungureanu, la 41 de ani: „S-a cam subțiat treaba!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Alexandra Ungureanu împlinit miercuri, 28 octombrie, 41 de ani! Solista, fostă câștigătoare la „Bravo, ai stil! Celebrities!”, sezonul 6, a făcut bilanțul și spune că anul care stă să se încheie a fost mult mai puțin productiv din punct de vedere financiar. Și pe plan amoros, artista e încă singură! În schimb, solista a făcut, mai nou, o pasiune pentru călătoriile prin țară, ca ”travel blogger”.

cub alexandra ungureanu png

În 2020, Alexandra Ungureanu câștiga cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, de la Kanal D. A fost o lovitură de imagine pentru ea și a a plecat atunci acasă cu 100.000 de lei, bani cu care și-a achiziționat un apartament, dar și o mașină.

Citește și: Alexandra Ungureanu: „Dacă s-ar face iar un All Star, nu cred că m-aș mai duce”

Pandemia însă a cam făcut gaură în bugetul Alexandrei. Ajunsă la 41 de ani, solista își face planuri noi pentru anul care vine, căci cel care se încheie nu a fost deloc unul strălucit, cel puțin la capitoul finanțe. Nici cu dragostea Alexanrda nu stă mai bine, căci este tot singură și neconsolată.

Alexandra Ungureanu: „Mi-am descoperit această pasiune”

Nu a fost un an rău, dar a fost un an mai slab decât celălalt pentru mine. A fost anul de după pandemie, economic vorbind s-a mai subțiat treaba. A început și războiul! Am muncit mai mult”, a declarat Alexandra Ungureanu, pentru Click!.

În ianuarie, Alexandra Ungureanu se pregătește de o vacanță bine-meritată de două săptămâni. Va merge să colinde prin locuri de vis din țară, în calitate de ”travel blogger”.

În luna ianuarie îmi iau vacanță! Două săptămâni de vacanță, vreau să mă decuplez de la toți și de la toate! Sunt și travel blogger, mai nou. Mi-am descoperit această pasiune pentru călătorii. Umblu peste tot prin țară, am găsit niște locuri de ți se taie respirația, cu piscine infinity.

Eu, ani de zile, am călătorit prin toată țara asta pe la concerte, dar nu am apucat să mă bucur de frumusețea ocurilor. Ajung, fac probe de sunet, cântăm și, gata, hai înapoi acasă.

Vreau minim două săptămâni de vacanță, cu zăpadă. Nu vor lipsi din itinerariu Maramureșul și Bucovina, unde deja știu niște locuri de vis. Eu acolo merg la liniște și pace, îmi place să mă decuplez de la griji și de la probleme.

Sărbătorile sunt despre liniște și confort, și timp de calitate petrecut alături de cei dragi. Sper ca, la anu , să nu ne mai trezim, Doamne ferește, cu ceva care să ne dea peste cap, vreo pandemie ceva. Să fim prosperi și să petrecem spectaculos!”, ni s-a mai confesat Alexandra Ungureanu.

Părăsită înainte de nuntă!

Alexandra Ungureanu, cântăreața care a câștigat sezonul 6 de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” (Kanal D), are un trecut amoros tumultuos.

Solista a trăit o adevărată dramă în dragoste în urmă cu șase ani atunci când, în loc să îmbrace rochia de mireasă, a fost părăsită de logodnicul ei, Andrei Gheorghiu, chiar înainte de nuntă.

Logodnicul Alexandrei, un american de origine română, era un DJ cunoscut la un post de radio din New York. Bărbatul o făcuse pe solistă, la acel moment, chiar să dea România pe America.

De atunci, nimeni nu a mai apărut în viața privată Alexandrei Ungureanu, căci se pare că solista și-a pierdut încrederea în bărbați.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net