Câți bani a făcut Bebe Cotimanis cu vocea lui? „Sunt o voce scumpă, să știi”

Bebe Cotimanis, ajuns la vârsta de 69 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți actori din România. Cunoscut pentru rolurile memorabile pe care le-a avut de-a lungul anilor în diferite filme, dar și seriale, artistul a fost invitat în podcast-ul lui Bursucu, acolo unde a făcut mai multe dezvăluiri.

Câți bani a făcut Bebe Cotimanis cu vocea lui? / foto: arhiva Click!
Câți bani a făcut Bebe Cotimanis cu vocea lui? / foto: arhiva Click!

Îndrăgitul și cunoscutul actor Bebe Cotimanis are o carieră de succes și este împlinit din toate punctele de vedere. De fiecare dată când are ocazia, atunci când este întrebat despre anumite aspecte din viața lui, artistul nu ezită niciodată să spună lucrurilor pe nume. Invitat recent în podcast-ul moderat de Bursucu, „Un podcast Mișto by Bursucu”, Bebe Cotimanis a dezvăluit că și în prezent face destul de mulți bani cu vocea sa.

Bursucu:Câți bani a făcut Bebe Cotimanis cu vocea lui?

Bebe Cotimanis:Nu a făcut, face. Sunt o voce scumpă, să știi, pentru că apar oferte, știi? Am mai făcut și din prietenie, când e vorba de, uite, Jocurile Olimpice, asta pentru oamenii cu handicap, fac cu o bucurie și fac gratis. Când cumpăr medicamente pentru oameni, nu le cer bani oricât de mult ar costa medicamentele. Niciodată nu costă mult, costă cât trebuie. Mă duc și le fac, nu i-au bani pe medicamente. În scopuri caritabile și oamenii știu chestia asta, apelează la mine pentru că nu costă nimic”, a dezvăluit Bebe Cotimanis, în podcast-ul lui Bursucu.

Bebe Cotimanis: „Nu-l minți pe cel din fața ta, te minți pe tine”

De asemenea, celebrul actor a fost întrebat ce ar alege între televiziune și teatru.

Se trag una din alta. Iubesc teatrul pentru contactul direct cu publicul, iubesc filmul pentru ceea ce trăiesc acolo, pentru că felul meu de a privi filmul, îl privessc într-un anumit fel. Eu nu joc, eu sunt acolo. Faptul că am făcut atâta televiziune și concursuri și astea începând de mic, de când am chelit, că m-a chelit sârbul (...)”, a mai spus celebrul actor, în același podcast.  

Abordând un alt subiect, Bebe Cotimanis a vorbit despre cât de des își exprima el sentimentele de iubire față de anumite persoane, dar și ce urăște cel mai mult.

Uneori prea mult. Este o modalitate de a te apropia de oameni și o modalitate de a-ți cere scuze atunci când ai greșit, pentru că îți dai seama că iubești, dar tu faci ceva ca să deranjezi iubirea. Cel mai drept și formal mod este să spui «te iubesc». Este cât se poate de adevărat și de dulce (...) Rău de tot (că urăște minciuna n.r), pentru că nu-l minți pe cel din fața ta, te minți pe tine. Când încep minciunile să se alăture una alteia, începe dezechilibrul interior. Nu-ți dai sema de la ce este. Sunt oameni care mint pentru că e natura lor, dar sunt nefericiți în totalitate. Poți să vezi dacă cineva te mine, că el vorbește mai mult ca de obicei. De aceea urăsc politica”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2437493777 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
 Concurenta MasterChef, Ionela Grigore, pune familia pe primul loc
netflix pexels jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
simona gherghe, cununia civila, facebook 2 jpg
banner andreea marin png
Adrian Văncică Celentano foto Pro TVjpg
netflix pixabay jpg
Chefii sunt foarte fericiți ca au revenit la PROTV cu MasterChef
image
actualitate.net
image
actualitate.net