Bursucu i-a transmis un mesaj emoționant soției sale de ziua ei de naștere! „Ești cea care mi-a arătat că orice vis poate deveni realitate”

Adrian Cristea, cunoscut de cei mai mulți români drept „Bursucu”, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția lui, Andreea. Cei doi sunt împreună de 13 ani, însă au ajuns în fața altarului mult mai târziu, cu numai câteva luni în urmă. Acum, la 8 luni de la căsătorie, cu ocazia zilei de naștere a Andreei, Bursucu a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook.

Cei doi sunt împreună de peste 10 ani / foto: Facebook
Cei doi sunt împreună de peste 10 ani / foto: Facebook

Bursucu și Andreea formează o familie de 13 ani, iar cei doi deja cresc două fete, pe Anays și Alessia. Însă chiar dacă sunt împreună de atât de mult timp, vedeta de la Kanal D nu a ajuns decât recent în fața altarului!

Cu mai puțin de un an în urmă, Bursucu și Andreea au hotărât să facă pasul cel mare și să se căsătorească. Iar acum, la 8 luni de la acest moment special din viața lor, Bursucu a postat un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, cu ocazia zilei de naștere a Andreei.

„Ești cea care a fost lângă mine în toate momentele importante”

„La mulți ani, ÎNTREGUL MEU!

După 13 ani de relație și 8 luni de la căsătorie pot spune cu mâna pe inimă că TU ești ÎNTREGUL MEU.

Ești cea care a fost lângă mine în toate momentele importante din viața mea…. ești cea care mi-a arătat în fiecare zi cum trebuie să iubesca o MAMĂ…. ești o SOȚIE răbdătoare, calmă și iubitoare…. ești cea care nu s-a speriat și nu a fugit niciodată indiferent de probleme…. ești cea care mi-a arătat că orice vis poate deveni realitate…. ești un ÎNTREG…. și ești ÎNTREGUL MEU.

Te iubesc , soția mea!”, a scris Bursucu pe Facebook.

Cei doi sunt împreună de 13 ani

Astăzi, Bursucu este unul dintre cei mai faimoși și îndrăgiți prezentatori de televiziune, însă nu mulți români știu că, inițial, marele lui vis era de a deveni fotbalist. În copilărie, el s-a înscris în grupul Meloritm, grup ce își desfășura activitatea la Palatul Copiilor, din Capitală.

La vârsta de 7 ani, trupa începe să aibă și apariții la televiziune, iar ceva mai târziu, la 12 ani, Adrian Cristea s-a înscris la o școală de dans, unde va face performanță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net