Actorii din imagine au format unul dintre cele mai longevive cupluri din lumea filmului românesc. El, curtat de multe femei, și-a cerut în căsătorie soția după o lună de relație

Magda Catone și Șerban Ionescu au format unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, din păcate, însă, au decis să meargă pe drumuri separate după 30 de ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut la teatru, au devenit soț și soție în 1983, iar în 1997, au devenit părinții unui băiețel, pe nume Carol. De ce au divorțat Magda Catone și Șerban Ionescu?

Magda Catone și Șerban Ionescu / foto: arhiva Click!
Magda Catone și Șerban Ionescu / foto: arhiva Click!

Magda Catone și Șerban Ionescu au trăit o iubire ruptă din povești timp de trei decenii, formând unul dintre cele mai apreciate cupluri din lumea actorilor. În anul 1983, după ce s-au cunoscut la teatru, au decis să se căsătorească, iar câțiva ani mai târziu, deveneau părinții unui băiețel pe nume Carol.

Am foarte multe amintiri frumoase din tinerețe, de când el a venit la Teatrul de Comedie… Îmi amintesc că, înainte să ne căsătorim, colegul nostru Pusi Băltărețu, actor foarte drag nouă, a spus: «Ce bine că, dacă voi vreți să vă căsătoriți, am rezolvat problema casei!». Pentru că, pe vremea aceea, teatrele, instituțiile trebuiau să ocrotească familia, să aibă grijă să le ofere condiții. Și să-i dai unui tânăr proaspăt căsătorit un apartament în București era mai greu”, mărturisea actrița, cu ceva timp în urmă.

„Nu știu dacă mi-e dor de Șerban”

Din păcate, după 30 de ani de mariaj, actrița a decis să divorțeze. Dar, deși ar fi trebuit să fie divorțată, Magda Catone este, în realitate, văduva lui Șerban Ionescu. Actorul s-a stins din viață pe data de 21 noiembrie 2012, la 62 de ani, cu puțin timp înainte de pronunțarea divorțului. Cu toate că era despărțiți la vremea respectivă, Magda Catone a fost extrem de afectată de moartea lui.

Ziceam că nu-l visez, decât rar și așa se întâmplă, nu știu, câteodată aproape în preajma zilei lui, să zicem, la Sărbători. Ultima dată l-am visat îmbrăcat într-un pulover roșu și oferindu-ne nouă un fagure de miere și m-am trezit foarte bucuroasă, știi. Nu știu dacă mi-e dor de Șerban, îl am pe Carol și cum spuneam este o prelungire a lui Șerban. Nu simt nevoia să mai am altfel de comunicări, astfel de taine”, a spus actrița anul trecut, în emisiunea lui Denise Rifai.

De ce a decis actrița să divorțeze

De asemenea, în cadrul aceleiași emisiuni, a dezvăluit și care a fost adevăratul motiv pentru care a vrut să divorțeze: „Am încercat să îmi păstrez căsnicia și atunci am zis că trebuie un duș rece, ceva care să-l lămurească că ceea ce face nu e potrivit cu calitatea lui de soț iubitor, că accidentele pe care le trăiește se răsfrâng asupra liniștii familiei trebuie eliminate. Atunci am decis să divorțez. Îl fac să se cutremure din temelie, asta am încercat să fac. După aia, povestea s-a nuanțat, probabil că lucrurile nu au primit totdeauna aceeași monedă, pleci la luptă și nu știi cum și ce, vorbim acum în termeni de duritate, nu știi ce armament să folosești.

Și așa am plecat eu, ca într-o aplicație, nu m-am gândit la o finalitate în care despărțirea noastră să fie clară, definitivă. Am vrut să fac o buclă, cum se numește, și să îi pun oglinda în față și să văd dacă examenul ăsta de conștiință o să îl zdruncine și o să îl facă să fie cine a fost până atunci”, a mai spus Magda Catone.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net