Magda Catone, confesiuni tulburătoare la 10 ani de la moartea lui Șerban Ionescu. Care a fost motivul divorțului de regretatul actor

I-a unit pasiunea pentru teatru! Magda Catone (65 de ani) și Șerban Ionescu au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de trei decenii. Cei doi au format o pereche de invidiat atât pe scenă, cât și în afara acesteia. Rodul dragostei lor este fiul lor, Carol, acum în vârstă de 28 de ani.

La 10 ani de la dispariția regretatului actor Șerban Ionescu, soția lui, actrița Magda Catone, și-a deschis sufletul și a vorbit deschis despre decesul marelui actor, care s-a stins din viață pe 21 noiembrie 2012, la doar 62 de ani. 

Magda Catone: „L-am visat pe Șerban într-un pulover roșu”

„Ziceam că nu-l visez, decât rar și așa se întâmplă, nu știu, câteodată aproape în preajma zilei lui, să zicem, la Sărbători. Ultima dată l-am visat îmbrăcat într-un pulover roșu și oferindu-ne nouă un fagure de miere și m-am trezit foarte bucuroasă, știi. Nu știu dacă mi-e dor de Șerban, îl am pe Carol și cum spuneam este o prelungire a lui Șerban.

Este foarte frumoasă relația mea cu el, am un sentiment de perfecțiune pentru că relația, la o anumită vârstă, între o mamă și copil, cum e cazul meu, mamă și fiu, mă hrănește în toate compartimentele. Nu simt nevoia să mai am altfel de comunicări, astfel de taine, în afară de pisicul care este, poate în fiecare casă, sursa de mângâiere.

Relația mea cu Carol este completă, mă hrănește total”, a mărturisit, emoționată, actrița în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D. 

Neînțelegerile și certurile au început să apară în cuplul celor doi mari actori odată cu trecerea anilor, iar actrița a dorit să îi dea o lecție soțului ei și să divorțeze. Au depus actele de divorț, însă separarea nu a mai avut loc.

„Am încercat să îmi păstrez căsnicia”

Chiar înainte ca instanța să se pronunțe în privința divorțului, actorul Șerban Ionescu s-a stins din viață, în luna noiembrie 2021. 

Actorul își acuzase atunci de infidelitate soția, însă Magda Catone a decis să retragă cererea de divorț înainte de moartea lui Șerban Ionescu. 

Invitată în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, Magda Catone a explicat care au fost motivele care au determinat-o să-și dorească  să divorțeze de Șerban Ionescu, la acel moment.

„Am încercat să îmi păstrez căsnicia și atunci am zis că trebuie un duș rece, ceva care să-l lămurească că ceea ce face nu e potrivit cu calitatea lui de soț iubitor, că accidentele pe care le trăiește se răsfrâng asupra liniștii familiei trebuie eliminate. Atunci am decis să divorțez.

Îl fac să se cutremure din temelie, asta am încercat să fac. După aia, povestea s-a nuanțat, probabil că lucrurile nu au primit totdeauna aceeași monedă, pleci la luptă și nu știi cum și ce, vorbim acum în termeni de duritate, nu știi ce armament să folosești. Și așa am plecat eu, ca într-o aplicație, nu m-am gândit la o finalitate în care despărțirea noastră să fie clară, definitivă.

Am vrut să fac o buclă, cum se numește, și să îi pun oglinda în față și să văd dacă examenul ăsta de conștiință o să îl zdruncine și o să îl facă să fie cine a fost până atunci”, a mai povestit Magda Catone. 

Șerban Ionescu, ucis de o căpușă!

Șerban Ionescu și Magda Catone s-au căsătorit în anul 1983, iar băiatul lor, Carol, s-a născut în 1995, după 13 ani de tratamente. În 2012, divorțul dintre cei doi era în plină desfășurare.

Actorul Șerban Ionescu se afla într-un proces urât de divorț, atunci când a fost doborât de …o căpușă. A urmat un tratament cu antibiotice foarte puternice, dar boala a fost devastatoare. 

Ultimele luni de viață aveau să fie un calvar pentru îndrăgitul actor. A fost diagnosticat cu scleroză laterală amiotrofică, boală neurovegetativă ce presupune degenerarea neuronilor motori ai măduvei spinării. 

Din păcate, boala de care a suferit, borelioză, nu are leac, iar medicii au fost complet neputincioşi. 

Șerban Ionescu s-a stins aproape de miezul nopții, pe 21 noiembrie 2012. A lăsat roluri memorabile, în peste 50 de filme și piese de teatru TV.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image
actualitate.net
image
actualitate.net