Dezvăluiri incredibile despre intimităţile lui Şerban Ionescu! Făcea sex cu alta, iar Magda Catone îi privea

Ultima actualizare:

    Şerban Ionescu şi Magda Catone
Şerban Ionescu şi Magda Catone

21 noiembrie 2012 rămâne în istoria teatrului şi a cinematografiei din România o zi tristă: actorul Şerban Ionescu pierdea lupta cu o boală cruntă şi murea în Capitală. Ieri s-au împlinit şase ani de la decesul marelui actor, care a jucat în peste 50 de piese de teatru şi filme, iar Magda Catone, alături de care a trăit 30 de ani, a vorbit despre fostul ei soţ.

Deşi atunci când a murit Şerban Ionescu, actorul era în proces de divorţ cu Magda Catone, iar între ei era un mare scandal, aceasta a stat alături de el şi nu l-a părăsit nicio clipă cât a fost internat în spital. Acum, la şase ani de la moartea actorului, Magda Catone spune că simte că Şerban Ionescu este în continuare lângă ea.

„Am senzaţia că îmi continui viaţa corect. Prin Carol, fiul nostru, eu am sezaţia că Şerban e cu mine. E o prelungire aşa de frumoasă“, a spus Magda Catone la Antena Stars.

În anul 2012, la câteva luni după ce Şerban Ionescu a murit, o prietenă de-a Magdei Catone a vorbit la „Wowbiz“ despre relaţia pe care cei doi au avut-o, afirmând că aceasta era bătută de soţul ei.

Iată ce a spus prietena Magdei Catone despre intimităţile dintre Şerban Ionescu şi Magda Catone

image
image
image
image
image
image
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net