Magda Catone, dezamăgită de recalcularea pensiilor. Actrița își face griji în privința venitului ei: „Așa e ultima modă. E trist”

Magda Catone (65 de ani), una dintre cele mai îndrăgite actrițe și-a exprimat îngrijorarea cu privire la noua recalculare a pensiilor. Deși se mulțumește cu banii pe care îi primește din partea statului, aceasta speră să nu piardă din sumă din cauza noilor schimbări.

Magda Catone, îngrijorată de recalcularea pensiilor
Magda Catone, îngrijorată de recalcularea pensiilor

„Sper să nu îmi ia, văd că așa e ultima modă, din păcate”

Magda Catone consideră că modificările tot mai dese ale pensiilor sunt o „modă” tristă, care îi îngrijorează de-a dreptul pe cei în vârstă. În cadrul celei de-a XXII-a ediție a Galei „Seniori de Colecție”, actrița a vorbit despre recalcularea pensiilor în România și s-a arătat extrem de îngrijorată. Deși se mulțumește cu actuala sa pensie, vedeta speră să nu i se reducă venitul din partea statului.

„Eu sunt mulțumită, nu știu dacă o să primesc ceva în plus. Sper să nu-mi ia, că văd că așa e ultima modă, din păcate. E trist. Nu știu ce se întâmplă, ce matematicieni stau acolo, ce inteligențe artificiale ne strică bucuria și liniștea. Dar au făcut anii ăștia cumva… se numește alba-neagra în terminologia asta de cartier sau de autobază, o manieră în care au zis că o să se pună regulă într-o atât de importantă situație”, a declarat Magda Catone, conform Antena3.ro.

Magda Catone își face griji pentru generațiile care vin din urmă. Actrița se îndoiește de siguranța sistemului de pensii pe termen lung, lucru pe care chiar ea l-a precizat în cadrul evenimentului menționat anterior. Totodată, aceasta spune că se bucură de confortul pe care l-a obținut în urma muncii pe care a depus-o de-a lungul timpului. Actrița are un stil de viață simplu, merge la piscină serviciu și se ocupă cu sfințenie de grădina sa.

„Vă recomand să vă retrageți la mănăstire”

Pe de altă parte, vedeta a vorbit și despre retragerea la mănăstire, susținând că este o experiență benefică pentru oricine, chiar dacă nu durează o veșnicie.

„Nu știu dacă voi reuși, dar vă recomand să vă retrageți la mânăstire și nu neapărat să o faceți definitiv. Dar, dacă retragerea înseamnă ceva zidit, ceea ce nu cred, puteți să vă și întoarceți de la mănăstire. Dar retragerea asta, cum e, să zicem, retreat-ul ăsta, adică pensia asta trăită la mănăstire este un lucru foarte înțelept.

Dar pentru că-s foarte aproape de mulți părinți, duhovnici și am un dialog foarte prietenos și în care primesc informații pline de înțelepciune, vă anunț, dacă nu știți, că mănăstirea nu este un azil, adică trebuie să considerați această retragere un examen de conștiință foarte puternic”, a mai spus actrița, potrivit sursei citate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net