Care este cea mai mare dorință a lui Victor Rebengiuc la 91 de ani. Actorul, dezvăluiri emoționante: „Cât trăiesc, o să continui să joc teatru pe scenă”

Victor Rebengiuc are 91 de ani, însă nu pare să fie deloc obosit de scenă. Actorul dă dovadă de o energie extraordinară și încă mai joacă în spectacole care îi aduc succes. Recent, acesta a vorbit despre pasiunile sale, dar a dezvăluit și care este principala sa dorință.

Victor Rebengiuc Cainele japonez jpg

„Tot ce îmi doresc este sănătate”

Anul acesta, Victor Rebengiuc a participat la două evenimente mari, la gala Andreei Marin de la Palatul Parlamentului și Premiile Gopo. Timp de 2 zile la rând, maestrul teatrului românesc a fost prezent la 2 spectacole, ultimul având loc pe 31 iulie 2024. Este vorba despre piesa de teatru numită „Tatăl”, iar cele 2 reprezentații s-au desfășurat la Teatrul Național „Vasile Alecsandri”.

„Dacă e obositor? Nu mă plâng. Tot ce îmi doresc este să am sănătate. Așa că, cel mai important este să fim sănătoși, că merg toate lucrurile așa cum trebuie. Eu nu renunț la scenă. Cel mai bine mă simt atunci când joc.. Cât timp trăiesc, o să continui să joc teatru pe scenă”, a declarat Victor Rebengiuc pentru Viva.

„Pe scenă mă simt cel mai bine”

Actorul are multe lucruri în plan și nu pare că ar vrea să se retragă din actorie, chiar dacă a ajuns la vârsta de 91 de ani. „Pe scenă se simte cel mai bine”, spune el, iar asta îl face să se dedice cu toată ființa sa, carierei.

„Avem multe în plan, dar nu se știe ce urmează, nu se vede la orizont. Așteptăm multe lucruri, pe care le avem în lucru, pentru a le materializa. Pe scenă mă simt cel mai bine. Eu nu prezint niciun fel de interes ca persoană privată, în viaţa mea de om obişnuit. Nu am nimic deosebit, nimic special, care să nască un interes pentru mine, în afară de atunci când sunt pe scenă şi încerc să fac şi eu ceva care să placă publicului.

Eu îmi fac profesia, joc teatru, mai jucam şi în film când eram mai tânăr, acum nu mai sunt tânăr. La teatru nu renunţ, nu o să mai joc un rol nou, pentru că e foarte greu să pregăteşti un alt rol. Ştacheta e cam sus şi nu poţi să cobori”, mai spunea actorul pentru Romaniatv.net.

„Nu vreau nimic mai mult decât sănătate”

Atunci când vine vorba despre cea mai mare dorință a sa, maestrul Victor Rebengiuc spune că își dorește doar sănătate și să fie ferit de chinurile bătrâneții.

„Este ziua mea, din an în an am câte o zi, în fiecare an am o zi. Împlinesc câte un an. Nu ştiu cât o să mai ţină chestia asta, că e obositor, să ştiţi, e foarte obositor. Dar mă străduiesc să fac faţă. Să vă dea Dumnezeu sănătate. Doamne ajuta! Nu vreau nimic mai mult decăt sănătate. Decât să trăieşti în dureri şi în chinuri”, a spus el pentru Observatornews.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
shutterstock 2060770343 jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net