VIDEO Carmen Brumă și Mircea Badea, implicați într-un accident: „Se putea termina groaznic”

Ultima actualizare:

Clipe de groază pentru Mircea Badea și Carmen Brumă! Aflați în vacanță pe insula Corfu, Grecia, cei doi au avut parte de o experiență neplăcută: au fost implicați într-un accident rutier, care ar fi putut avea consecințe mult mai grave. Ambii au apelat la rețelele de socializare pentru a-și anunța urmăritorii că sunt bine.

Mircea Badea și Carmen Brumă, accident în Corfu / foto: arhiva Click!
Mircea Badea și Carmen Brumă, accident în Corfu / foto: arhiva Click!

În timpul unei vacanțe pe insula Corfu din Grecia, Mircea Badea, în vârstă de 50 de ani, și soția sa, Carmen Brumă, în vârstă de 47 de ani, au trecut printr-o experiență neplăcută. Cei doi, alături de copilul lor care se afla pe bancheta din spate a mașinii, au fost implicați într-un incident rutier. Cu toate că s-a soldat doar cu o tamponare ușoară, cei doi au precizat, prin intermediul rețelelor de socializare, că ar fi putut avea consecințe mult mai grave.

Imaginează-ți că ești la volan în insula Corfu. În spate este copilul. Tocmai ai închiriat un Jeep Wrangler de la agentia Olympus din hotelul în care stai. Ești pe stradă, într-o localitate aglomerată: pietoni, mașini.

„Se putea termina groaznic și nu din vina noastră”  

Mergi drept, cu strada. Urmează curbă la dreapta. Virezi. Volanul virează, mașina nu. Virezi mai tare. Mașina continuă drept. Apeși la disperare frâna. Din fericire, nu s-a întâmplat o tragedie. Doar o tamponare ușoară, cu un vehicul din sensul celălalt. Dar de ce așa ceva?! Uită-te la film: s-a rupt bara de direcție de la mașină!!!!!!! Dacă erau pietoni fix acolo? Dacă eram pe serpentine în afara localității?”, a povestit revoltat Mircea Badea, într-un videoclip publicat pe pagina sa de Instagram.

La rândul ei, și Carmen Brună a ținut să-i anunțe pe urmăritori că sunt bine, a fost un accident ușor, dar a precizat că totul se putea termina „groaznic”. „Am avut un accident ușor, suntem bine, dar se putea termina groaznic și nu din vina noastră”, a zis și Carmern Brumă, prin intermediul unui mesaj publicat la InstaStory.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net