Mircea Badea i-a uimit pe medici.Susține că nu bea apă de mai bine de 30 de ani „Deocamdată nu am nimic”. Ce consumă în schimb?

Mircea Badea susține că nu bea apă de mai bine de 30 de ani! Prezentatorul TV a mărturisit că îi uimește și pe doctori, care nici nu știu dacă să îl creadă. Însă, jurnalistul recunoaște că bea atât de mule energizante, că a ajuns să se întrebe cum de încă este sănătos.

Mircea Badea nu mai bea apă de 30 de ani / foto: arhiva Click!
Mircea Badea nu mai bea apă de 30 de ani / foto: arhiva Click!

Mircea Badea i-a uimit atât pe medici, cât și pe toți cărora le-a mărturisit că nu a mai băut apă de 30 de ani. Deși a recunoscut că bea, în schimb, foarte multe energizante și sucuri, a ajuns, la un moment dat, să se întrebe cum de nu are probleme de sănătate.

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Eu nu vă spun să faceți ca mine, Doamne ferește! Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu, când citesc astfel de știri, mă întreb cum de mai sunt pe planetă. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Nu mai zic cât cico am băut… Nu contest adevărul acestor articole, doar că uneori mă întreb cum de mai sunt în viață“, a declarat Mircea Badea la Antena 3, cuceva timp în urmă. 

„Nu am băut apă de 30 de ani”

De asemenea, prezentatorul TV a dezvăluit că i-a uimit până și pe medici: „Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: «Poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă». Și eu îi zic: «Nu am băut apă de 30 de ani». Mai beam apă când făceam sport, dar în rest, nu.

Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap.

Nu contest știrile care spun că mor tinerii din cauza energizantului, dar eu beau cisterne în fiecare lună. De-asta nici nu am bani, că astea costă. Nu trebuie să faceți ca mine. Nu fac o pledoarie pentru energizante”, a adăugat Mircea Badea.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner irina fodor png
luminita anghel si david puscas conflict scaled jpg
baza stanga daisy 1 jpg
mihai gainusa  jpg
banner adda png
Joaquin Phoenix jpeg
salman khan iulia vantur jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net