Sexul dis-de-dimineață, un «energizant» natural! Beneficiile orgasmului matinal

Unul dintre cele mai bune momente ale dimineții este ceașca de cafea proaspătă, dar știi care este un alt mod de a-ți începe excelent ziua? Să faci sex cu partenerul tău!

image

Sexul dis-de-dimineață crește nivelul de energie și poate ameliora stresul. Orgasmul matinal îți îmbunătățește cu siguranță starea de spirit. Și, cel mai bine, te ajută să te conectezi mai bine cu partenerul tău. Iată cele mai importante beneficii ale sexului matinal!

 Diminuează nivelul de stres

Vrei să scapi de stres, atunci este indicat să faci sex dimineață. Un studiu din 2010 a arătat că activitățile plăcute pot reduce nivelul hormonilor de stres. Asta înseamnă că orgasmul cu partenerul chiar înainte de a merge la muncă te poate pune într-o dispoziție excelentă pentru tot restul zilei. 

Eliberează endorfine

Sexul de dimineață produce endorfine, substanțele chimice magice pentru ameliorarea durerii din corpul tău care ajută la îmbunătățirea stării de spirit. De aceea, de obicei, te simți mai fericit după ce ai atins punctul culminant. Așa că de ce să nu-ți începi ziua cu o atitudine de milioane?

Contează ca antrenament fizic

Sigur, a face sex dimineața poate să nu fie echivalentul cu alergarea pe bandă timp de o oră, dar este totuși un antrenament bun. Sexul arde aproximativ cinci calorii pe minut, potrivit cercetărilor de la Harvard Medical School. Este la fel cu a merge la plimbare.

Îmbunătățește capacitatea de concentrare

Vrei să dai un impuls capacității de concentrare? Sexul de dimineață este răspunsul. Mai multe studii arată amorul la ore matinal eliberează un amestec de neurotransmițători și hormoni – în special, dopamina, hormonul responsabil pentru starea de bine– care pot aduce beneficii reale creierului.

Fortifică sistemul imunitar

Sigur, vitamina C ar putea face minuni pentru sistemul tău imunitar, dar la fel și puțin amor dis-de-dimineața. Cercetătorii au descoperit că sexul vă poate fortifica sistemul imunitar prin stimularea barierei naturale de a apărare a organismului împotriva bacteriilor, virușilor și altor germeni.

Te poate ajuta să arăți mai tânără

Sexul de dimineață poate fi propriul tău izvor al tinereții. Unii experți cred că sexul este cheia pentru a arăta mai tânăr, deoarece eliberează oxitocină, beta endorfine și alte molecule antiinflamatorii. Cercetările mai vechi sugerează că a face sex de cel puțin trei ori pe săptămână te poate face să arăți cu câțiva ani mai tânăr decât oamenii care fac mai puțin sex. Orgasmele vă pot aduce chiar beneficii pielii în mai multe moduri!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
zodiac 2904106 1920 jpg
paula seling snitele de post jpg
leurda planta reteta jpeg
unghii jpeg
paște pixabay jpg
1 mituri despre zodii jpg jpeg
1 sarmale de post jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net