Vedeta din România care nu a băut suc de peste 20 de ani! Arată trăznet și e invidiată de toată lumea

#Exclusiv Click!

Denisa Nechifor (39 de ani) a fost mereu atentă la felul în care arată! Așa că pentru asta, șatena a inclus în programul său de zi cu zi, mersul la sală, și a scos din alimentația sa unele mâncăruri și lichide care i-ar afecta greutatea. Printre acestea se numără și sucurile acidulate pe care nu le-a mai consumat de 22 de ani.

Fosta iubită a lui Adrian Cristea (39 de ani) merge în fiecare zi la sală pentru a se menține în formă! Pentru că este foarte conștientă de felul în care arată, Denisa Nechifor nu ezită să poarte ținute care mai de care mai sexy care îi pun trupul bine lucrat, la sală, în evidență.

„De la 17 ani nu am băut deloc suc. Nu mi-au plăcut sucurile în general, însă în momentul în care m-am apucat de sport am renunțat definitiv la ele. Efectiv nu mi-am mai dorit să beau suc! Din când în când, mai ales vara, uneori simt nevoia de un suc, dar mă abțin, nu am probleme.

Este foarte multă ambiție în ceea ce fac, mai ales când vine vara, pentru că în general vara, lumea consumă băuturi acidulate și uneori îmi este poftă și mie, dar nu am probleme pentru că mă pot abține chiar și în astfel de situații.

Merg la sală în fiecare zi de ani de zile și când nu vreau eu tot merg. A devenit ca o rutină pentru mine. Este o foarte mare pasiune pentru mine sportul. Când se încălzește afară și vremea este plăcută, merg câte șase kilometri pe zi pe lângă Lacul Herăstrău și este foarte bine. Lumea se plânge că nu este timp pentru mișcare, dar dacă te trezești cu o oră mai devreme decât îți este programul normal, de zi cu zi, ai timp să le faci pe toate”, a declarat Denisa Nechifor pentru Click!

Sportul, salvare mentală

Denisa Nechifor s-a iubit aproape zece ani cu fostul fotbalist, Adrian Cristea, cu care are și o fetiță, pe Rania. Cei doi păstrează legătura, și în prezent, de dragul micuței lor. Se pare că această ruptură amoroasă a afectat-o destul de mult, în acea perioadă, pe Denisa Nechifor, încât sportul i-a fost ca o pastilă”.

„Mișcarea m-a ajutat foarte mult când am rămas singură cu copilul, după despărțire, din punct de vedere psihic. Din cauza sportului sunt operată la ambiții genunchi, am fost foarte mulți ani la clase, la sală, acum merg la fitness, mai variez”, a precizat, pentru Click!, Denisa Nechifor.

Click! spune

De câțiva ani, Denisa Nechifor s-a lansat în afaceri și nu orice business, ci unul bănos! Mai exact o afacere cu diamante care a reușit să îi schimbe oarecum viața, deoarece acum a ales să renunțe să mai meargă atât de des la evenimentele mondene pentru a se dedica noii sale inițiative.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net