Denisa Nechifor, de urgență la medic!”Mi-a căzut părul după Covid!”

Denisa Nechifor s-a confruntat cu căderea masivă a părului, după ce a făcut Covid. Fosta iubită a lui Adrian Cristea a apelat la tratamentul cu laser pentru a-și recupera podoaba capilară. 

image

Denisa Nechifor, mama fetiței lui Adrian Cristea, a trecut prin momente mai puțin plăcute, după ceva fost infectată de două ori cu Covid. 

Ultima dată când a contactat boala, Denisa s-a confruntat cu un efect destul de frecvent al virusului, și anume căderea părului. 

Disperată că-și pierde frumusețe de podoabă capilară, Denisa a apelat la un tratament inovativ pe bază de laser, pentru regenerarea părului. 

Am făcut Covid și mi se părea că îmi cade foarte mult păr. Am căutat soluții, pentru că eu am păr, mult, cred că se și vede. Deși firul este subțire și fin, am foarte mult păr și nu aș vrea să îl pierd. 

Așa că fac laser deja de câteva luni. Vin de două ori pe săptămână și pot spune că deja sunt foarte, foarte mulțumită.  Pe lângă faptul că nu-mi mai cade părul, mi-au apărut foarte mult păr nou pe aici. Se regenerează și sunt mulțumită!", a dezvăluit Denisa Nechifor.  Tratamentul cu laser pentru creșterea părului este cea mai eficientă terapie pentru persoanele care pierd păr, după ce au suferit de Covid 19. Studiile arată că 25% dintre cei care au trecut prin această boală se confruntă cu pierderi ale părului. 

A făcut Covid de două ori! 

Deși este vaccinată anti-Covid, Denisa a trecut de două ori prin boală.

Eu am avut Covid de vreo două ori, ultima dată în iarna acum, si eu și fiica mea am avut. Mi se părea că ne cade părul la amândouă însă am vorbit cu medicul Ensar Duman să fac doar eu tratamentul pentru că copiii nu au voie. 

Cam de jumătate de an tot fac tratamentul asta. Eu îmi îngrijesc părul, țin mult la el, pentru că este lung și nici nu sm purtat niciodată extensii”, a declarat Denisa, pentru Click! 

Denisa Nechifor a devenit cunoscută după ce a devenit iubita fotbalistului Adrian Cristea. Cei doi s-au despărțit în perioada în care Denisa era însărcinată cu fiica lor, Rania (13 ani). Denisa Nechifor, în vârstă de 38 de ani, s-a dedicat complet creșterii fiicei ei și nu i-a cerut fostului fotbalist de la Dinamo nici măcar pensie alimentară. Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

andreea berecleanu si catalin maruta jpg
corina caragea jpg
patriarhul daniel bor biserica ortodoxa romana
Merisoreanu si Ionela Prodan
BeFunky collage (28) jpg
teo trandafir jpg
viorel lis si oana lis
Sanziana Buruiana party 2 jpg
Ucraineană dintr un sat eliberat dezvăluie întrebarea pe care o pun mereu soldații rușii în satele pe care le invadează jpg
Razboi in Ucraina FOTO Captură video jpg
image
image
image
image
Alice Peneacă  (bust natural)  Fotomodelul are probabil  cei mai frumoşi sâni  din showbiz, iar marile  firme de lenjerie intimă  se bat pe ea  Alice are  contract cu Guess jpeg
Merisoreanu si Ionela Prodan
Sanziana Buruiana party 2 jpg
andreea berecleanu si catalin maruta jpg
viorel lis si oana lis
image png