Cum este Mircea Badea ca șef? Adina Halas a împărțit o pâine cu el la „Noaptea târziu”: „Nu a avut un aer de superioritate”

#Exclusiv Click!

Vedeta tv Adina Halas are o legătură de suflet, de peste 25 de ani, atât cu Mircea Badea, fostul ei șef, de la „Noaptea târziu” (Antena 1), cât și cu partenera acestuia de viață, Carmen Brumă. Adina Halas ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre celebrul cuplu, cu care a împărțit o pâine. Revin fostele asistente tv, în aceeași formulă de aur, pe micul ecran?

Cum a fost selectată Adina Halas ca asistentă tv?

Adina Halas a dat timpul înapoi și și-a amintit cu nostalgie de emoționantul debut la Antena 1, în calitate de asistentă tv:

„La momentul respectiv eram la Agenția MRA, a lui Liviu Ionescu. Am fost chemată la un casting pentru TeleEurobingo show. După câteva luni, cei de la Antena 1 ne-au plăcut pe mine și pe Carmen Brumă, cu care făceam echipă. Se vedea că noi comunicam foarte bine la TeleEurobingo, așa că ne-au trimis, pe la matinal și pe la alte emisiuni, pentru promovarea concursului tv. În cele din urmă, când s-a pus la cale show-ul ”Noaptea târziu” ni s-a propus direct de către producător, care cred că era american, să fim asistentele lui Mircea Badea”.

Cum este Mircea Badea ca șef: „Un om bun de pus la rană!”

Adina Halas mai susține că Mircea Badea nu a tratat-o niciodată cu superioritate, deși îi era șef. Dimpotrivă, i-a fost un real sprijin în momentele mai delicate:

„Mircea Badea nu s-a comportat niciodată ca un șef cu noi. În viața personală, el este un om extraordinar de empatic, pe care te poți baza, un om bun de pus la rană, foarte săritor, nu a avut vreun aer de superioritate, m-a ajutat de fiecare dată când i-am cerut sfatul, a fost impecabil”, mai povestește Adina Halas exclusiv pentru Click!

Secretul prieteniei cu Carmen Brumă: „Ne-am dorit întotdeauna binele”

Adina Halas ne-a vorbit la superlativ, exclusiv pentru Click!, și despre buna sa prietenă, Carmen Brumă, cu care, de altfel, a și colaborat, ani la rând, la emisiunile tv de notorietate:

”Carmen Brumă și cu mine suntem prietene de peste 25 de ani, nu avem un secret, pur și simplu lucrurile au mers de la sine. Mă bucur să am astfel de prieteni, mă onorează faptul că un om atât de frumos, disciplinat, valoros, important, interesant, frumos mobilat și interior nu numai exterior, mi-e prieten de atâția ani. Nu cred că există un secret al prieteniei noastre, mai degrabă am învățat cum să ne comportăm, ne-am apreciat și nu am făcut rabat de la calitatea prieteniei. În plus, am discutat deschis, despre orice, și ne-am dorit întotdeauna binele. Găsești extrem de rar așa legătură de suflet, am fost pur și simplu norocoase că ne-am găsit așa”.Revin ele, în aceeași formulă, pe micul ecran? ”Noi două nu am primit nicio oferă concretă de a reveni împreună pe micul ecran și pe care să o luăm în calcul. Au fost diverse propuneri, idei, variante, însă nimic concret încât să se lege. Dar nimic nu este exclus, până la urmă, de ce nu?”, a mai precizat Adina Halas, pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
la calculator evaluare de acasa   foto pixabay jpg
image
image
image
image
image
image
andreea balan si fetitele la gradinita de stat 6 jpg
dita von teese sampania saptamana modei paris profimedia (2) jpg
banner Răzvan Popescu
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
Banner Irina Columbeanu Ramona Gabor
banner Alin Oprea
Banner Dragoș Dolănescu
ana porgras zanni  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net