Unde a lucrat Mircea Badea înainte să ajungă în televiziune și cine l-a ajutat să intre în presă: „Eram sărac”

Mircea Badea nu a lucrat de la început în televiziune, ci a avut un loc de muncă despre care puțini au știut. Deși nu i-a adus mari satisfacții și nici mama sa nu a fost de acord cu alegerea făcută, acesta susține că a fost nevoit să se angajeze pe acel post.

Mircea Badea, despre primul său loc de muncă
Mircea Badea, despre primul său loc de muncă

Mircea Badea a fost portar la o casă de schimb valutar

Mircea Badea se numără printre cei mai remarcabili prezentatori TV din România. Cu toate acestea, înainte să ajungă în televiziune, pe drumul său a întâlnit o mulțime de provocări. Invitat în emisiunea iThink de pe Antena 3 CNN, acesta a făcut dezvăluiri despre primul său job. Era la facultate la acea vreme și nu avea prea multe variante de job, astfel că a acceptat să devină portar la o casă de schimb valutar, pentru că era foarte sărac și nu avea nici măcar bani de pâine, spune el.

„Orice poveste a mea începe la fel, eram sărac și gen să mănânc și eu ceva și m-am angajat. Primul meu loc de muncă a fost când eram la Facultatea de Matematică de la Universitatea București”, a dezvăluit prezentatorul TV.

Cum a ajuns Mircea Badea să lucreze în televiziune

Mama lui Mircea Badea nu a fost de acord cu primul loc de muncă al fiului ei. De aceea, femeia a apelat la ajutorul unei prietene care i-a oferit tânărului oportunitatea de a lucra la un post de radio.

„Păi, zice, uite trebuie să fac un radio acum, trimite-l să vedem dacă e bun de ceva. Și m-a trimis mama. Deci am fost pe sistemul nepotism. Eu am crezut că mă duc să fiu bodyguard la Radio Total. M-am dus gata, unde stau? Că o intrare e peste tot, care trebuie cumva supravegheată. Nu?

Şi mi-a zis bă, stai, mă, așa, nu. Du-te pe teren, fă un reportaj, fă ceva, să vedem… Și m-am dus să fac o relatare din teren. Aşa era Radio Total, un radio actual, așa era sloganul. Eu știam ce se întâmplă în București non-stop, pentru că non-stop, cineva ne spunea că era o frecvența comună. Așa am intrat eu în presă”, a mai povestit Mircea Badea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net