Cum arată micul dejun cu care Carmen Brumă a cucerit internetul și ce intervenție și-a făcut prezentatoarea TV: „Are rol preventiv!"

#Exclusiv Click!

Carmen Brumă a împlinit 47 de ani pe 9 mai și nu se dezice. Vedeta și prezentatoarea TV este în cea mai bună formă a ei, iar admiratoarele sale îi urmăresc toate mișcările și nu le scapă nimic din ceea ce face Carmen Brumă pentru că este un adevărat exemplu de urmat.

Chiar ieri, partenera de viață a lui Mircea Badea și-a pregătit un mic dejun copios pe care l-a postat pe Instagram și de aici au pornit întrebările. Așadar, Click! s-a interesat cum arată micul dejun al lui Carmen Brumă, iar vedeta ne-a detaliat exact ce mănâncă, mai ales că aceasta este una din mesele cele mai importante pentru ea.

Mic dejunul este pentru mine o masă importantă. Obișnuiesc să nu mănânc cu 3-4 ore înainte de culcare așa că dimineața simt nevoia să mănânc. Sunt mai multe combinații de alimente pe care le alternez în funcție de dispoziția mea și programul de peste zi.

Câteva exemple:omletă din albușuri cu ceapă și roșii, omletă clasică (cu gălbenușuri) cu năut și leurdă,iaurt cu ovăz, colagen și semințe diverse, brânză de capră cu pâine integrală și ardei gras", ne- mărturisit Carmen Brumă, care este mereu în atenția femeilor cu programele sale de slăbit și întreținere corporală.

Ce intervenție și-a făcut Carmen Brumă

Carmen Brumă a apărut pe social media pansată la ureche iar fetele și femeile care o urmăresc pe social media au fost interesate să afle ce și-a făcut vedeta și despre ce anume este vorba mai exact. Prezentatoarea TV și-a îndepărtat o aluniță și a făcut-o în scop preventiv, după cum ne-a explicat chiar ea.

Medicul dermatolog mi-a îndepărtat o aluniță, o intervenție care are rol preventiv. Nu e prima dată când fac lucrul acesta, am peste 10 alunițe scoase deoarece am un istoric bogat de cancer de piele în familie așa că aceasta este o metodă de a minimiza riscurile. Este vorba despre evaluarea periodică, la 6 luni, a alunițelor de către medicul specialist și îndepărtarea lor, în cazul în care se consideră oportun.Evident că nu e singura măsură, am grijă să folosesc creme cu SPF ridicat și stau foarte puțin la soare", mărturisește Carmen Brumă cu privire la importanța prevenției în acest sens.

3 greșeli care te împiedică să slăbești

Și totodată, pentru că vine vara și trebuie să arătăm bine, aflăm de la Carmen Brumă, o împătimită a sportului și a alimentației sănătoase, care sunt cele 3 greșeli pe care le facem și care ne împiedică să slăbim! Disciplina și mâncarea sănătoasă sunt un must!

1. Îți impui prea multe restricții dintr-o dată și nu reușești să menții ritmul. Slăbirea e ca o cursă de maraton nu un sprint.

2. Nu îți controlezi bine porțiile. Majoritatea oamenilor au senzația că e suficient să "mănânci sănatos" . Dacă mănânci sănătos (indiferent de ce înțelege fiecare prin asta) dar prea mult, nu vei slabi!

3. Complici totul și ai senzația că nu ai ambiție! Nici nu-ți trebuie! Ai nevoie în primul rând de DISCIPLINĂ și un program concret, coerent și sustenabil așa cum găsești în programele mele de pe www.carmen-brumă.ro", ne-a mai spus vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton  Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
delia colaj instagram jpg
speak instagram jpg
camera televiziune jpg
Adrian Mutu, Sportpictures jpg
florin piersic jpg
ana barnoschi colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net