Ce operații estetice are Catinca Roman „Am simțit nevoia și am găsit și doctorul potrivit”

Catinca Roman, mai sinceră ca niciodată! Trăim vremuri în care intervențiile chirurgicale par a fi la ordinea zilei, iar sora Oanei Roman se pare că se numără printre adepții operațiilor estetice, însă, este, în același timp, de părere că în spatele unor astfel de intervenții ar trebui să existe un motiv serios.

Catinca Roman, adepta operațiilor estetice / foto: arhiva Click!
Catinca Roman, adepta operațiilor estetice / foto: arhiva Click!

Într-un interviu recent, Catinca Roman a recunoscut că este adepta operațiilor estetice și că, de câțiva ani, în România sunt tot mai multe tinere care apelează la astfel de intervenții. Însă, sora Oanei Roman este de părere că în spatele unor astfel de operații ar trebui să existe un motiv serios, fiind, în același timp, și adepta echilibrului și a naturaleții.

Catinca Roman: „E un doctor extraordinar și un domn extraordinar”

„Da. Sunt adepta operațiilor estetice. Am o părere bună despre femeile care se îngrijesc. Sigur, sunt și adepta echilibrului și a naturaleții. Adică, în momentul în care simți nevoia de a face astfel de intervenții, trebuie să existe și un motiv serios. Nu îmi place uniformizarea. Ori, din păcate, în ultimul timp, cel puțin în țara noastră, s-a mers mult pe trendul acesta, că trebuie să arătăm toți la fel. Cred că sunt, parțial, sechele ale vremurilor pe care le-am trăit și, parțial, o etapă firească în evoluția unei societăți, care este democratică de puțin timp, istoric vorbind”, a declarat Catinca Roman, pentru viva.ro.

De altfel, și ea a ajuns pe mâna medicului estetician. Catinca a dezvăluit că are operații estetice, și-a mărit bustul în urmă cu 20 de ani și și-a mai făcut, de-a lungul timpului, intervenții noninvazive, injecții, tratamente, însă toate cu măsură.

Mi-am făcut implanturi mamare acum 20 de ani, și pe atunci nu era așa, o «modă», ca acum. Am simțit nevoia și am găsit și doctorul potrivit, Tiberiu Bratu, cu care am avut o chimie deosebită. Cumva aveam aceleași idei… naturalețe și bun-simț, apropo, de ceea ce am spus mai sus. Medicul care m-a operat este profesor la Timișoara. E un doctor extraordinar și un domn extraordinar. Între timp, odată cu vârsta, mi-am mai făcut intervenții noninvazive, injecții, tratamente, lucruri de genul acesta, dar cu măsură”, a mai spus sora Oanei Roman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net