Adda, chinuită de un tratament dur pentru borelioză: «Mi-e rău de la pastile. 18 luni trebuie să fac injecții»

Ultima actualizare:

Adda a descoperit în urmă cu o lună că suferă de borelioză, o afecțiune bacteriană transmisa de căpușe, iar acum vedeta este nevoită să treacă printr-un tratament chinuitor, care o face să se simtă extrem de rău.

Adda, chinuită de un tratament dur pentru borelioză: „Mi-e rău de la pastile"
Adda, chinuită de un tratament dur pentru borelioză: „Mi-e rău de la pastile"

Adda, 30 de ani, a aflat în luna februarie că suferă de borelioză, cunoscută ca și boala Lyme, după ce a fost diagnosticată greșit o lungă perioadă de timp. Borelioza este o afecțiune gravă care poate lăsa sechele în organismul uman. 

Adda trece printr-o serie de simptome care nu-i permit să ducă o viață normală. Artista are paralizii la nivelul feței, urticarii frecvente și senzații de sufocare. 

Deoarece boala a fost descoperită abia după un an și jumătate, Adda este nevoită în prezent să facă un tratament dur pentru a se recupera. Artista a dezvăluit că este nevoită să ia peste 20 de pastile zilnic, iar că din cauza medicamentelor are senzații de greață și amețeală.

Citește și Ce este Borelioza, boala cumplită care a făcut-o pe Adda să se retragă din showbiz

„Sunt bine, nu sunt refăcută. Tratamentul mai durează doi ani. Iau 26 de pastile pe zi. Mi-e rău de la ele, amețesc, m-am învățat cu stările astea.

Când nu mai pot, mă pun jos, opresc totul și mă odihnesc. Am început să-mi reiau activitatea ușor, ușor, pentru că altfel o iau razna acasă. La concert am cântat o singură piesă.”

În ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă, Adda nu a renunțat la muzică, care a devenit o formă de terapie pentru artistă. Ea a lansat o piesă care o ajută să-și manifeste emoțiile, cu toate acestea Adda ia o pauză de la concerte, dar mnu e exclus să urce pe scenă ca să își încânte fanii cu câteva piese. 

Voi sta cuminte cu concertele, o perioadă. Dacă voi fi invitată, să cânt doar două, trei, patru piese vin cu drag. La concerte mari stau însă cumințică, nu are rost să forțez nota, pentru că poate mă voi simți apoi mai rău.”, conchide Adda în interviul acordat pentru Impact.ro.

Adda refuză să fie o victimă

Deși Borelioza se transmite cel mai adesea prin mușcătura de căpușă, Adda ar fi contactat bacteria prin intermediul unei mușcături de țânțar. Din păcate solista susține că în România nu există specialiști care să se ocupe de o astfel de afecțiune. 

,,În România se tratează foarte greu această afecțiune, sunt foarte puțini specialiști care se încumetă să facă asta. Țin legătura cu oamenii cu aceleași simptome și vorbim despre asta.”, mai povestește Adda.

Adda a dezvăluit că deși a suferit mult și o așteaptă un drum lung pentru a se recupera, solista este recunoscătoare că anumite simptome s-au ameliorat și chiar a fost în stare să filmeze un nou clip. Artista refuză să devină o victimă și susține că această experiență a ajutat-o să evolueze. 

Citește și Adda și soțul ei ei, vacanță de coșmar cu chef Scărlătescu. La un pas de tragedie, în Grecia: “Ne izbeam de pereți, era apocalipsa”

Patru luni trebuie să iau acele pastile, apoi 18 luni să fac injecții. Bine că există tratament. Pastilele le iau de două luni. Acum nu-mi mai paralizează fața, sunt mult mai bine. De exemplu, acum mai mult timp, la filmarea clipului lansat astăzi, nu-mi mai simțeam fața.

Nu am ce face, nu vreau să fiu victimă, femeia care stă și plânge. Vreau să-mi trăiesc viața, m-a schimbat mult în bine ce s-a întâmplat, m-am dezvoltat mult la nivel spiritual, emoțional. M-am îmbunătățit eu ca om.", a declarat Adda

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net